KURB UUDIS Armastatud rokkansambel on sunnitud oma Euroopa turnee katkestama

Kultuuritoimetus
Copy
Ansambli Heart laulja Ann Wilson.
Ansambli Heart laulja Ann Wilson. Foto: Robert Bell/INSTARimages/Scanpix

Armastatud rokkansambel Heart on sunnitud oma Euroopa turnee katkestama, vahendab Rolling Stone. Põhjuseks tuuakse laulja Ann Wilsoni tervis.

Heart on täielikult katkestanud oma Euroopa turnee, et laulja Ann Wilson saaks keskenduda nimetamata meditsiinilisest protserduurist taastumisele. Turnee pidi algama 20. juunil.

Sotsiaalmeediale jagatud postituses märkis bänd, et mai lõppu määratud protseduuri «minimaalne taastumisaeg» on kuus nädalat.  Nad jätkavad avalduses: «Heart kahetseb seda kahetsusväärset asjaolu sügavalt ja loodab peagi Euroopasse naasta. Vajadusel saab raha tagasi maksta.»

Ann Wilson jagas oma isiklikul sotsiaalmeedia kontol postitust, kuhu lisas kommentaarina, et fännidel ei maksa siiski muretseda ning temaga on kõik korras. Laulja lisas, et tal on siiski tekkinud olukorra pärast väga kahju. 

Liikme Nancy Wilsoni sõnul töötab Heart parasjagu paralleelselt tuuritamisega ka uue muusika kallal.

Esmaspäeval kirjutasime, et tervisehädaga maadlev Bruce Springsteen peab kontserdid edasi lükkama, sest laulja arst soovitab muusikul aja maha võtta ja mõned kontserdid edasi lükata. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles