Mõrvarlikku klouni kehastanud Bill Skarsgård: stuudio oli minu suhtes alatu

Copy
Pennywise'i kehastanud Bill Skarsgård.
Pennywise'i kehastanud Bill Skarsgård. Foto: Brooke Palmer/Image supplied by Capital Pictures

Näitleja Bill Skarsgård, kes kehast Stephen Kingi «It» ekraniseeringus kurja klouni Pennywise'i, sõnas intervjuus, et romaani ekraanile toonud filmistuudio oli tema suhtes alatu, vahendab Variety. 

Bill Skarsgård sõnul ei olnud see stuudiost eriti kena, et nad avaldasid esimese Pennywise'i foto enne filmimist, sest see tekitas fännides vastureaktsiooni ja ta ise koges «nii palju vihkavaid arvamusi». 

Ajakirjale Esquire antud intervjuus tunnistas näitleja, et stuudio käitumine oli alatu, ent ta ise ei osanud tol hetkel sellele kuidagi paremini reageerida või end rohkem kaitsta. 

«Kui sa oled 26-aastane, siis sa ei tunne end tingimata noorena, aga hiljem tagasi vaadates saad sa aru, et sa olid tegelikult täiesti laps. See oli liiga vara, et teha midagi, millele on koondunud nii palju silmi ja pandud nii palju ootuseid,» nentis näitleja. 

Skarsgård ütles, et stuudio «oli alatu», kui avaldas esmased fotod kaugelt enne, kui film tegelikult töösse läks. Nimelt avaldati esmane pilt Skarsgårdist Pennywise’i rollis veebis juba 2016. aasta juulis ehk rohkem kui aasta enne seda, kui esimene «It» film 2017. aasta septembris kinodesse jõudis.

Ta lisas, et mõned õudukafännid läksid suisa nii kaugele, et ründasid teda isiklikult, sest Pennywise ei näinud välja päris selline, nagu nad ootasid. 

«Ma olin niigi uskumatult närvis ja siis on internetis nii palju vihkavaid arvamusi, mis kõik olid minu või Pennywise'i välimuse kohta. Ma ei saanud magada, sest ma mõtlesin kogu aeg sellele, et õudukafännid vihkavad mind,» ütles Skarsgård.

Samas toob Skarsgård välja, et kogu negatiivne tagasiside, mida ta koges, andis talle näitlejana julgust juurde. «Ma sain aru, et näitlejatöö juures on kõige olulisem see, et minu rollid mulle endale meeldiks. See avas minus midagi ja see andis mulle kindlustunde, et suudan vastu võtta iga väljakutse,» lisas näitleja.

Warner Bros teenis kaheosalise «It» filmi pealt üle 1 miljardi dollari ülemaailmset kassatulu.

Tagasi üles