Mis on Wolverine'i mängimise raskeim osa? Hugh Jackmani vastus üllatab

Copy
Foto: HO/REUTERS

Näitleja Hugh Jackman paljastab intervjuus, et 55-aastasena on Wolverine'i mängimise juures üsna mitu asja, mis panevad ta muretsema, vahendab Independent. 

Üks keerulisemaid asju, mille kallal 55-aastane Jackman enim vaeva näeb, on üllatuslikult kaalus juurdevõtmine. Nimelt tunnistas Hugh Jackman, et ta nägi tohutult vaeva, et oma ikoonilise Marveli tegelaskuju jaoks tagasi vormi saada tulevases filmis «Deadpool ja Wolverine».

Hugh Jackman ja Ryan Reynolds.
Hugh Jackman ja Ryan Reynolds. Foto: twitter

55-aastane näitleja mängis «X-meeste» tegelast kokku üheksas erinevas filmis, viimati 2017. aasta tunnustatud filmis «Logan». 

«Deadpooli ja Wolverine’i» promotuuri vältel inimestega vesteldes tunnistas Jackman, et on rolli taaselustamiseks näinud enim vaeva oma füüsisega. Jackmani sõnul oli enese uuesti vormi ajamine siiski pigem lõbus ning eriti nautis ta seda, kuidas ta keha taas füüsilisele treeningule reageeris. 

Näitleja tunnistas ka, et ehkki ta on suuresti tuntud lihaseliste tegelaste kehastamise poolest, on tal tegelikult alati olnud raskusi filmirollide leidmisega, sest see läheb vastuollu tema loomuliku kehatüübiga. 

«Ma olen loomulikult väga kõhn, seega enese suureks pumpamine on alati väga raske olnud. Ma pean palju sööma,» ütles ta. 

Kauaoodatud järg filmile «Deadpool» jõuab kinodesse sel suvel. Ryan Reynolds naaseb oma Deadpooli rolli, samal ajal kui Hugh Jackman naaseb Wolverine'ina. 

Tagasi üles