SÕNAKAS MEES Filmilegend Robert De Niro jäi suure suu tõttu ilma olulisest auhinnast (11)

Copy
Robert De Niro 2024. aasta aprillis.
Robert De Niro 2024. aasta aprillis. Foto: RS / MPI /Capital Pictures / Scanpix

Robert De Niro jäi ilma prestiižsest juhiauhinnast, sest korraldajad pidid tema avalikku kõnet «häirivaks», vahendab Independent. 

Filmilegend Robert De Nirolt võeti ära prestiižne juhiauhind, kuna korraldajad pidasid tema Donald Trumpi kohtuprotsessi ajal peetud tulihingelist kõnet «häirivaks» ning leidsid, et «härra De Niro hiljutine kõne on segav faktor ja toob negatiivset tähelepanu».

Nimelt pidi Oscari-võitjast näitleja järgmisel nädalal üles astuma National Association of Broadcasters Leadership Foundationi pidulikul auhindade jagamisel, kus ta pidi pälvima asutuse kõrgeima autasu ehk auhinna, mis tunnustaks tema heategevuslikku tööd ja avalikku teenistust. Tema kutse tseremooniale on aga nüüd tagasi võetud.

Hiljuti mõistis kohus endise presidendi Donal Trumpi süüdi äridokumentide võltsimises 34 süüdistuse alusel, mille eesmärk oli varjata 2016. aasta valimiste eel täiskasvanute filmide staarile Stormy Danielsile makstud 130 000 dollarit. Stormy Daniels ütleb, et neil oli 2006. aastal seksuaalvahekord, mida endine president eitab.

80-aastase De Niro kutsus kohtumaja ees toimunud pressikonverentsile kõnet pidama Trumpi opositsioonimeeskond, kes aitab organiseerida Joe Bideni presidendikampaaniat. Peetud kõnes nimetas ta Trumpi türanniks.

«Kui Trump 2016. aastal kandideeris, oli see nagu nali,» ütles ta kohtumaja ees peetud kõnes. «Ta on pätt, kes kandideerib presidendiks. See ei tohiks kunagi juhtuda. Oleme unustanud ajaloo õppetunnid, mis näitasid meile kloune, keda ei võetud tõsiselt, enne kui neist said tigedad diktaatorid. Trumpiga on meil teine ​​võimalus ja keegi ei naera praegu.»

Tagasi üles