PARAS PALK? Cannes'i filmifestivalil mitme näitlejaga rüselenud turvatöötaja kaevati kohtusse

Kultuuritoimetus
Copy
Näitleja Kelly Rowland sattus samuti Cannes'i punasel vaibal turvatöötajaga konflikti.
Näitleja Kelly Rowland sattus samuti Cannes'i punasel vaibal turvatöötajaga konflikti. Foto: Manuele Mangiarotti / IPA via ZUMA Press / Scanpix

Cannes'i filmifestivalil mitme näitlejaga rüselusse sattunud turvatöötaja kaevatakse kohtusse süüdistatuna rünnakus, vahendab Independent.

Turvatöötaja, kes Cannes'i filmifestivalil mitme näitlejaga liialt agressiivselt käitus, on kaevatud kohtusse. Kaebuse esitajaks on Ukraina modell Sawa Pontyjska, kes turvatöötaja poolt «karu kallistusse» haarati. 

21. mail saabus Sawa Pontyjska Prantsuse-Itaalia komöödia «Marcello Mio» esilinastusele. Kõik kulges kenasti, kuni kaadrid näitavad, et turvatöötaja modellist kinni võttis ning naise «karu kallistusse» haaras, mistõttu modell peaaegu kukkus. 

Modell sõnas väljaandele BBC News, et üritas kinno siseneda ametliku piletiga, kuid turvatöötaja peatas ta. 

«Ma püüdsin tema haardest vabaneda. Ma hakkasin minema jooksma ja pöördusin tagasi trepi poole, sest see oli tagasitee välja,» rääkis ta. «Turvatöötaja üritas mind sisse sundida, nii et keegi ei näeks, ning siis viskas ta mu tagaukse kaudu välja.»

Nüüd on FashionTV modell ja saatejuht Sawa Pontyjska esitanud turvatöötaja vastu juriidilise kaebuse, väites, et teda koheldi filmifestivali punasel vaibal «jõhkralt». Lisaks Pontyjskale käitus turvatöötaja ebaviisakalt ja üleliia kontrollivalt ka teiste külalistega, sealhulgas näitleja ja laulja Kelly Rowlandiga, Lõuna-Korea näitleja Yoonaga ning Dominikaani Vabariigi näitleja Massiel Taverasega.

Pontyjska esitas turvatöötaja vastu hagi ning süüdistab teda filmifestivalil «füüsilises kallaletungis ja psühholoogilise trauma tekitamises». Modell nõuab kahjustatud maine eest kahjutasu 100 000 eurot. 

@pontyjska

Sava Pontyjska, Cannes Marcelo Mio premiere

♬ Нафтаґаз - Monrote

Tagasi üles