PUNK EI SURE Sex Pistols tuleb tagasi kokku. Aga millises koosseisus? (2)

Copy
Sex Pistols
Sex Pistols Foto: Kuvatõmmis

Sex Pistolsi ellujäänud liikmed on teada andnud, et saavad uuesti kokku, vahendab väljaanne Ultimate Classic Rock. Aga mis koosseisus?

Kitarrist Steve Jones, bassimees Paul Cook ja bassimees Glen Matlock on teada andnud, et tulevad paariks kontserdiks kokku, et ette kanda ansambli ikoonilist debüütalbumit «Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols», ent seda ilma John Lydonita. John Lydonit asendab kontsertidel hoopiski Frank Carter.

40-aastane Frank Carter on tänapäeva inglise punkbändi Frank Carter ja Rattlesnakes juhtfiguur ja laulja. «See on suur rõõm, kui Sex Pistols helistab. Olen väga põnevil!» ütles Carter. 

Pole saladus, et Sex Pistols on juba aastaid lõhestunud, ent kõige suurema kiilu lõi bändimeeste vahele 2022. aasta kohtuasi. Nimelt kaebas Lydon oma endised bändiliikmed kohtusse, sest ei soovinud, et Sex Pistolsite muusikat kasutatakse Disney FXi jaoks toodetud dokumentaalseriaalis, mis põhines Jonesi memuaaridel.

Viimati esines grupp koos Lydoniga aastatel 2007-2008. Hiljuti ühinesid Jones ja Cook Billy Idoli ja Tony Jamesiga Generation-X'st, et moodustada lühiajaline supergrupp nimega Generation Sex.

Tagasi üles