KARMID VÄITED Beyoncé ja Rihanna produtsenti süüdistatakse vägistamises

Copy
Produtsent The-Dream ehk Terius Gesteelde-Diamant.
Produtsent The-Dream ehk Terius Gesteelde-Diamant. Foto: REUTERS / Danny Moloshok / Scanpix

Muusik ja produtsent The-Dream, kes on muuhulgas selliste hittide produtseerimise taga nagu Rihanna «Umbrella» ja Beyonce «Single Ladies», on saanud süüdistuse vägistamises, vahendab Guardian. 

Beyoncé ja Rihanna laulja ja produtsenti süüdistatakse seksuaalses ahistamises ja endise õpilasega vägivallatsemises.

The-Dream, kelle sünninimi on Terius Gesteelde-Diamant, ning kes saavutas laiema tuntuse tänu koostööle Rihanna, Beyonce ja Britney Spearsiga, ahistas väidetavalt oma õpilast Chanaaz Mangroed, kes on samuti laulja. 

Esitatud hagis väidab Chanaaz Mangroe, et The-Dream survestas Mangroed 2015. aastal vägivaldsesse suhtesse, kust ei puudunud ei agressiivne seks ega ka pidev jälgimine. Muuhulgas nähtub hagist, et The-Dream survestas Mangroed tarvitama narkootikume ja alkoholi ning vägistas teda seejärel. Lisaks filmis mees seksuaalakte ning ähvardas need avaldada, kui Mangroe talle täielikult ei allu. 

Lisaks nähtub hagist, et The-Dream hoidis seksuaalsuhte ajal relva pidevalt käeulatuses, et oma ähvardustele kaalu anda.

Lisaks tuleb hagist välja, et vähemalt ühel juhul sundis The-Dream naist oraalseksile kinos, teiste inimeste ees. Pärast seda, kui naine sellest keeldus, allutas The-Dream Mangroe endale jõuga, hoides teda kinni ja takistades naise hingamist.

Mangroe väidab ka, et The-Dream eksitas teda, lubades talle karjääri edenemist. Nimelt oli The-Dream uhkustanud, et suudab Mangroest teha Beyoncé soojendaja.

«See, mida Dream minuga tegi, muutis minu jaoks võimatuks elada sellist elu, nagu ma endale ette kujutasin. Ma ei suutnud saavutada laulja ja laulukirjutajana oma eesmärke,» ütles Mangroe avalduses. 

The-Dream vastas hagi järel tehtud avalduses, et kõik Mangroe esitatud väited on valed. «Olen vastu igasugusele ahistamisele ja olen alati püüdnud anda endast parima, et aidata inimestel ellu viia nende karjäärieesmärke. Ma olen inimene, kes on pühendunud nii oma kaasmuusikutele kui ka maailma paremaks kohaks muutmisele, olen ma sügavalt löödud, et minu kohta selliseid süüdistusi levitatakse.»

 

Tagasi üles