INTERVJUU «Lohede koja» näitleja: uus kuningas Aegon II on teistlaadi julm elajas

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Tom Glynn-Carney sõnul peab tema tegelaskuju Aegon II tulema toime tõelise tunnete spektriga.
Tom Glynn-Carney sõnul peab tema tegelaskuju Aegon II tulema toime tõelise tunnete spektriga. Foto: Hbo/Rachell Smith

Umbes sama kannatamatult, kui aastate eest oodati «Troonide mängu», oodatakse nüüd «Lohede koda», mis on ühtaegu nii George R. R. Martini «Greatest Hitsi» kogumik kui ka võimalus kirjutada üle «Troonide mängu» viimasest hooajast mällu sööbinud pettumustunne.

Hea uudis on see, et ootamine on nüüd läbi, sest aasta oodatuima seriaali «Lohede koda» teine hooaeg jõuab televaatajateni Telia HBO vahendusel juba kümne päeva pärast. Teine hea uudis on, et seriaalis kaasa löövate näitlejate sõnul on teine hooaeg kõvasti julmem, intriigirikkam ja depressiivsem ning seetõttu igati ootamist väärt.

Sel puhul istusime Zoomi vahendusel maha kuningas Aegon II osatäitja Tom Glynn-Carneyga, kelle sõnul on näiliselt paheline Aegon II tegelikult äärmiselt mitmetahuline ja põnev tegelane, «tõeline orkaan, mida ei taltsuta miski», nagu näitleja ise oma tegelast kirjeldas.

Ma arvan, et kõiki huvitab, mis Aegonit «Lohede koja» teises hooajas ees ootab. Kui palju te saate vaatajatele reeta, mis temast saab? On tal põhjust midagi karta?

Ilmselgelt ei saa ma just väga palju öelda, aga niipalju on kindel, et näeme Aegonit astumas kuninga kingadesse – rolli, millesse ta suhtub ühtaegu entusiastlikult ja uhkelt, aga ka kübekese hoolimatuse, ehk isegi kõrkusega.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles