KÕVA LUBADUS Seda eluloofilmi peetakse juba järgmise aasta olulisemaks linateoseks (1)

Copy
27-aastane Jaafar Jackson oma onu, Michael Jacksoni rollis.
27-aastane Jaafar Jackson oma onu, Michael Jacksoni rollis. Foto: Lions Gate/Entertainment Pictures/ZUMAPRESS.com

Michael Jacksoni eluloofilm ei jõua küll kinodesse enne 2025. aasta kevadet, ent juba on filmi levitajad veendunud, et sellest suuremat ja olulisemat filmi järgmisel aastal ei ole, vahendab The Hollywood Reporter. 

Filmi ülemaailmse levitaja, Lionsgate'i president Jim Packer sõnas, et maailm on ootusest juba sedavõrd kihevil, et on raske ette kujutada, et 2025. aastal ilmuks mõni olulisem film. 

«See sumin, mis on selle filmiga algusest peale kaasas käinud, ja mida me kogeme iga kord, kui mõni uus foto või infokild avaldatakse, on hullumeelne. Sellest saab suurim film, mis Lionsgate kunagi teinud on,» ennustab Packer. 

Filmistuudio Lionsgate avaldas selle aasta veebruaris esimesed pildid 2025. aasta aprillis linastuvast eluloofilmist «Michael», kus popikuningas Michael Jacksonit kehastab Jacksoni 27-aastane vennapoeg Jaafar Jackson. 

Järgmisel aastal ilmuvas filmis löövad lisaks Jaafar Jacksonile kaasa Colman Domingo, Miles Teller ja Nia Long. Režissööriks on Antoine Fuqua, kes on korduvalt koos töötanud Denzel Washingtoniga ning teinud varasemalt näiteks märulitriloogia «Kutsuge McCall» ning Oscariga pärjatud draama «Treeningpäev».

Tagasi üles