VIDEO Kas õigustatud? Filmitäht Sean Bean visati Liverpooli pubist välja

Kultuuritoimetus
Uuendatud 8. juuni 2024, 14:20
Copy
Internetis leviv videoklipp näitab, kuidas turvamees pidi Sean Beanist kinni võtma ja käskima tal rahuneda, kui näitleja ei lõpetanud pubis e-sigareti tõmbamist.
Internetis leviv videoklipp näitab, kuidas turvamees pidi Sean Beanist kinni võtma ja käskima tal rahuneda, kui näitleja ei lõpetanud pubis e-sigareti tõmbamist. Foto: Kaader videoklipist

Hittsarjast «Troonide mäng» ning «Sõrmuste isanda» filmiseeriast tuntud Inglise näitleja Sean Bean käitus Liverpoolis asuvas pubis nii halvasti, et turvameestel oli vaja temast kinni võtta ning mees välja visata, vahendab The Standard.

Sean Beanil kästi reede õhtul lahkuda Liverpoolis asuvast pubist Tom Thumb, kus näitleja veetis aega põhjusel, et ta filmib linnas parajasti uut BBC draamasarja. Laua taga istunud Sean Bean tõmbas pubis sees e-sigaretti ning teda tuldi esmalt rahulikult hoiatama, et siseruumis ei tohi e-sigaretti pahvida.

Bean läks korraks õue, kuid tuli siis jälle sisse ning jätkas siseruumis e-sigareti tõmbamist, nagu teda poleks keelatud. Siis lähenes Beanile väljaviskaja, kes viimaks võttis näitlejast kinni, surus käe talle kõrile ja palus korduvalt mehel rahuneda. Lõpuks toimetati 65-aastane Sean Bean Tom Thumbist välja. Intsidendist levib ka lühike video:

Juhtunut pealt näinud inimene kaitses siinkohal väljaviskajat: «Sean muudkui ütles, et tema võib teha, mida ise tahab. Ausalt öeldes käitus ta nagu täielik s**apea. Väljaviskajad tegid seda, mida nad iga teise inimese puhul teinud oleks. See oli täiesti õigustatud.»

Klammerdus tooli külge

Alguses arvas pealtnägija, et turvamees tahab Sean Beaniga pilti teha, kuid tegelikult mindi näitlejat lõplikult keelama ja seejärel välja viskama. Bean olevat oma tooli külge klammerdunud ning käitunud sedavõrd kangekaelselt, et netis leviv video näitab turvameest kätt näitlejale kõrile surumas. Beanil kästi küll rahuneda, kuid näitlejale paistis pubis laua taga e-sigareti pahvimine olevat liiga oluline, et lihtsalt välja minna.

Sean Bean.
Sean Bean. Foto: Mandoga Media / imago/Mandoga Media

Pubi omanik Ruth Carmichael on juhtunut tagantjärele kommenteerinud. Tom Thumbi pubi pidav naine väidab, et tegemist oli arusaamatusega ning nad oleksid nõus Sean Beani jälle teenindama. «Ta on tore mees ja tegemist oli arusaamatusega. Pärast surus Sean Bean uksehoidjaga kätt ja kõik oli hästi. Sean on meie juurde alati tagasi oodatud.»

Sean Beanil on sarnaseid intsidente varemgi ette tulnud. 2012. aastal pussitati näitlejat kätte, kui ta läks Camdenis asuva pubi juures sõnulema mehega, kes solvas Beani modellist tüdruksõpra. Toona läks Bean lihtsalt baari tagasi, kuigi tema käsi jooksis verd ja tal oli nägu marraskil. Pubitöötajad andsid talle lihtsalt koha peal esmaabi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles