OOTAMATU LÕPP Miks ei jätku paljukiidetud draamaseriaal Tokyo allilmast?

Kultuuritoimetus
Copy
Ansel Elgort ja Ken Watanabe.
Ansel Elgort ja Ken Watanabe. Foto: James Lisle/Max

Teleseriaal «Tokyo Vice», mida peeti üheks viimaste aastate suurimaks üllatajaks telemaastikul, saab lõpu, vahendab The Hollywood Reporter. Miks?

HBO Max on otsustanud tühistada teleseriaali «Tokyo Vice». Draama, mille peaosas on Ansel Elgort, lõpeb pärast teist hooaega. Seriaali teise hooaja viimane episood ilmus 4. aprillil ning kannab pealkirja «Endgame».

Los Angeleses toimunud konverentsil kinnitasid seriaali produtsendid, et ehkki nad tunnevad, et suur osa loost on veel rääkimata, on nad sunnitud seriaaliga lõpparve tegema. 

«MAX on meid viimase viie aasta jooksul toetanud ning andnud meile kindlust, et me peame rääkima oma loo. Nad on meid toetanud ja nad mitte ainult ei andnud meile kaht hooaega, vaid tulid meile vastu, kui palusime kaht lisaepisoodi, et saaksime pakkuda lõpplahendust, mida seriaali looja J.T. Rogers alati ette kujutas,» ütlesid Rogers ja režissöör Alan Poul ühisavalduses.

«Me oleme tänulikud kõigile, kes tegid seriaalist globaalse eduloo, sest just nemad tegid kindlaks, et sellest saab seriaal, mida me päriselt teha tahtsime. Eriti tänulikud oleme me ka ajakirjandusele ja fännidele, sest nende toetus on olnud tohutu. On olnud põnev teada, kui sügavalt vaatajad meie tegelastele kaasa elavad. Me teame, et see ei ole lõpp ning lugu on veel lõpuni rääkimata. Eks ole näha, mida tulevik toob,» jätkas duo. 

«Tokyo Vice» põhines Jake Adelsteini raamatul ning kirjeldas Tokyo Metropolitani politsei igapäevast elu neoon-toonides linnas. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles