STING TÄNA TARTUS Mida tuleks kindlasti teada enne aasta suurimat kontserti?

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Neil, kes Stingi Tallinnast kuulama sõidavad, on võimalik öörongiga muretult koju tagasi saada. Aga pilet tasub enne ära osta! Mida veel teada tasuks?
Neil, kes Stingi Tallinnast kuulama sõidavad, on võimalik öörongiga muretult koju tagasi saada. Aga pilet tasub enne ära osta! Mida veel teada tasuks? Foto: Robert Bell / INSTARimages

Juba täna, 10. juunil esineb Tartu lauluväljakul hitimeister Sting, kes annab võimsa kontserdi «My Songs». Tegemist on aasta ühe suurima kontserdiga, mistõttu on korraldaja Live Nation Estonia postitanud Facebooki meelespea seoses parkimise ning kontserdil keelatud esemetega. Enamgi veel, kuidas on võimalik Tallinnast tulnud muusikasõbral pärast kontserti pealinna tagasi saada?

Live Nation Estonia postitatud ajakava järgi avatakse Tartu lauluväljak külastajatele kell 18.00, soojendaja Giordana Angi astub lavale kell 20.30. Sting alustab kontserti kell 21:30 ning esitab publikule oma kuulsaid hitte, nende seas «Every Breath You Take» ja «Message in a Bottle». Tartu lauluväljaku ala suletakse tund pärast südaööd.

70ndates Sting on erakordselt heas vormis!
70ndates Sting on erakordselt heas vormis! Foto: Seth Browarnik / startraksphoto.com

Mis tuuriga on tegemist?

Sting esineb Tartus oma 2019. aastal alanud tuuri «My Songs Tour» raames, mis tähendab, et Sting on juba mitu aastat jõudsalt kontserte andnud ja täna Tartus usutavasti suurepärases vormis. Tuuriga promob Sting oma 13. stuudioalbumit «My Songs», mis ilmus 2019. aastal ning sisaldab uusi versioone Stingi ja The Police'i hittidest. Tuuri lõpetab Sting selle aasta augustis, nii et tänane Tartu esinemine jääb üsna tuuri lõppu.

Arvesta kindlasti sellega!

Kontserdi korraldaja soovitab aegsasti kohale tulla, sest külastajaid on palju, mistõttu võivad piletikontroll ning isiku ja asjade läbivaatus võtta aega. Live Nation Estonia soovitab kontserdile tulla ilma autota, sest parkimine Tartu lauluväljaku ümbruses on täna raskendatud ning rohealadele või selleks mitte ettenähtud kohtadele parkimise eest võib saada trahvi.

Mida ei tohi kontserdile kaasa võtta?

Kõik, kes lähevad 72-aastast Stingi täies hiilguses nautima ja imetlema, peaksid korraldaja sõnul kindlasti koju jätma järgnevad esemed:

  • oma söök, jook, pudelid ja purgid
  • vihmavari
  • tahvel- ja sülearvuti
  • tuli- ja külmrelvad ning pürotehnika
  • ohtlikud ained ja esemed
  • alkohol ja narkootikumid
  • jalgrattad, rulluisud, tõukerattad ja rulad
  • matkatool või taburet
  • liigne pagas ja esemed
  • professionaalsed ja poolprofessionaalsed foto-, audio- ja/või videosalvestustehnika, kaasa arvatud droonid
  • Go-Pro kaamerad ja selfie-stick'id (statiivpulgad)

Samuti ei ole kontserdile oodatud väikesed karvased lemmikud! Kui mõni nimekirjas välja toodud asjadest peaks siiski kaasa sattuma, on külastajatel võimalik kasutada pakihoidu. Vaata kaardilt, kust pakihoid ning teised olulised kohad leida!

Kaart aitab suve suurimal kontserdil hõlpsasti orienteeruda!
Kaart aitab suve suurimal kontserdil hõlpsasti orienteeruda! Foto: Live Nation Estonia

Ma ei ole tartlane! Kuidas ma pärast kontserti koju saan?

10. juuni hilisõhtul töötab pärast Stingi kontserti Tartu–Tallinna öörong. Rong peatub Jõgeval, Tamsalus, Tapal, Ülemistel, Kitsekülas ja lõpuks Balti jaamas. Kindlasti tasub erirongile pilet aegsasti ära osta.

Erirong väljub Tartu raudteejaamast kell 23.55 ja peatub Jõgeval (kell 0.34), Tamsalus (kell 1.09), Tapal (kell 1.26), Ülemistel (kell 2.09), Kitsekülas (2.13) ja Tallinna Balti jaamas (kell 2.18).

Tagasi üles