Milleks teha filmi kallilt, kui saab ka odavalt

Copy
Maailm, mida päriselt ei eksisteeri: «Road Wars: Max Fury» on mockbuster, suurfilmi reklaamikampaaniat ekspluateeriv B-film.
Maailm, mida päriselt ei eksisteeri: «Road Wars: Max Fury» on mockbuster, suurfilmi reklaamikampaaniat ekspluateeriv B-film. Foto: Kaader filmist

George Milleri filmiga «Furiosa» samal ajal jõudis netti ja Ameerikas ka valitud kinodesse mängufilm «Road Wars: Max Fury», mis näeb välja nagu «Furiosa», seda tundmatu näitlejanna mustaks värvitud silmaümbrusteni välja.

China Daily kirjutas tänavu, et Hiinas esinenud Royal Belgian Philharmonic oli tegelikult kohalike poolelukutseliste ja väljapaistvate amatööride 2007. aastal loodud orkester. «Road Wars: Max Fury» on mockbuster, suurfilmi reklaamikampaaniat ekspluateeriv B-film. Isegi odavaid multifilme tehakse: Milleri «Happy Feet Two» (2011) sai konkurendi «Tappy Toes».

«Road Wars: Max Fury» režissöör Mark Atkins väntas 2015. aastal filmi «Road Wars», mille karkass oli Milleri «Mad Max: Fury Road». Milline inimene teeb selliseid filme? «Mulle meeldib luua maailma, mida reaalsuses ei eksisteeri,» on Atkins öelnud. Atkinsi lemmikute hulka kuulub Peter Jacksoni õuduskomöödia «Braindead» (1992).

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles