Kohtukulude alla mattunud Kevin Spacey: ma jään kohe kodust ilma

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Kevin Spaceyt on seksuaalses rünnakus süüdistanud enam kui tosin meest. Spacey on enda sõnul nii sügavalt kohtukulude alla mattunud, et jääb kohe ilma kodust Baltimore'is.
Kevin Spaceyt on seksuaalses rünnakus süüdistanud enam kui tosin meest. Spacey on enda sõnul nii sügavalt kohtukulude alla mattunud, et jääb kohe ilma kodust Baltimore'is. Foto: REUTERS / SUSANNAH IRELAND / Scanpix
  • Kevin Spaceyt on seksuaalses rünnakus süüdistanud rohkem kui tosin meest.
  • Spacey vallandati hittsarjast «Kaardimaja» ja tööd tal napib.
  • Enda sõnul jääb näitleja kohe ilma kodust Baltimore'is.

Hollywoodi näitleja Kevin Spacey, kelle karjäär on pärast mitut seksuaalse väärkohtlemise süüdistust kokku varisenud, osales Piers Morgani YouTube'i saates. Spacey kurtis pisarsilmi, et kohtukulud on tekitanud talle mitme miljoni dollari suuruse võla ja ta ei kujuta praegu ette, kus ta üldse elama hakkab, sest pank võtab tema kodu ära.

Rängalt masendunud Spacey teatas: «Sel nädalal võtab pank ära mu Baltimore'is asuva kodu, kus ma elanud olen. Mu maja müüakse oksjonil maha. Pean minema Baltimore'i tagasi ja oma asjad kokku panema. Ma isegi ei tea, kus ma nüüd elama hakkan.»

Kahe Oscariga pärjatud Spacey asus Baltimore'is elama 2012. aastal, kui seal algasid menusarja «Kaardimaja» võtted. Spacey vallandati «Kaardimajas» aegsasti esimeste seksuaalse väärkohtlemise süüdistuste taustal. Nüüd on ta hädas kuhjuvate arvetega ning ei saa oma kodu laenumakset tasuda. Enda sõnul on Spacey mõelnud pankroti väljakuulutamise peale, aga tal on õnnestunud sellest siiani napilt kõrvale põigata.

Spacey võlad kuhjuvad sama kiiresti, kui on kuhjunud tema vastu suunatud süüdistused.
Spacey võlad kuhjuvad sama kiiresti, kui on kuhjunud tema vastu suunatud süüdistused. Foto: AP Photo / Alberto Pezzali / Scanpix

Kui saatejuht Piers Morgan kaastundlikult uuris, palju Spaceyl üldse raha alles on, vastas näitleja: «Mitte üldse. Mul on veel terve hulk kohtuarveid, mida ma pole olnud võimeline maksma. Summad ulatuvad miljoniteni.»

Spacey vastu on süüdistuse esitanud alates 2017. aastast enam kui tosin meest. Kohtus pole teda siiani süüdi mõistetud, kuid Suurbritannias ootab teda veel üks kohtuasi seoses vägistamisega, mis olevat toimunud 2008. aastal. Spacey ise on väitnud, et seda ei juhtunud.

Tagasi üles