Juurikas. Ma käisin Bilderbergi kohtumisel

Copy
Tüübilisi osalejaid Bildebergi suvelaagris. 
Tüübilisi osalejaid Bildebergi suvelaagris. Foto: Wikimedia Commons

Käisin hiljuti komandeeringus Hispaanias, ülisalajasel Bilderbergi kohtumisel, kus avaldasin oma tsenseerimata mõtteid uue maailmakorra ja prügi sorteerimise kohta. Võin öelda, et minu ettepanekuid kuulati suure huviga. Kahjuks saan rääkida ainult väga üldsõnaliselt, sest kõik Bilderbergi grupi kohtumisel toimuv on rangelt ülisalajane.

Kohtumine leidis aset soojas ja sõbralikus õhkkonnas. Vastupidiselt vandenõuteoreetikute poolt levitatud väljamõeldistele ei hõljunud Bilderbergis mingeid ufosid, vampiire ega zombisid. Kõik olid täiesti tavalised illuminaadid, magnaadid, templirüütlid, reptiilid ja vabamüürlased. Isegi Kaja Kallas oli kohale kamandatud! Tema viibis muidugi naiste poole peal, nii et me väga ei kohtunud. Mida naiste poole peal arutati, mina täpselt ei tea. Aga mida erilist seal siis olla sai? Ilmselt naistele sobiv teemadering nagu ikka – kokandus, käsitöö, laste kasvatamine ja muud säärased pehmed teemad.

Tõsine töö käis meeste sektsioonis. Näiteks julgeolekuküsimustes viidi läbi tore koolitus. Reptiilid õpetasid igasuguseid enesekaitsenippe nagu judo, sambo, munapiiks ja kikkpoks. Osalejad võtsid paaridesse ja harjutasid üksteise peal. Lisaks räägiti, mida teha, kui kusagil kõrtsis mingi pätt tuleb laiama.

Tagasi üles