Kate Winslet meenutab «Titanicut»: Leonardo DiCaprio suudlemine polnud eriti meeldiv

Kultuuritoimetus
Copy
Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio filmis «Titanic»
Kate Winslet ja Leonardo DiCaprio filmis «Titanic» Foto: AP Photo/Paramount Pictures

Kate Winslet ütleb, et Leonardo DiCaprio suudlemine filmis «Titanic» polnud see, mida ta lootis, vahendab Independent. 

Näitleja Kate Winslet tunnistab, et Leonardo DiCaprio suudlemine James Cameroni filmis «Titanic» oli veider. Vanity Fairile antud videointervjuus pidi näitleja muuhulgas kommenteerima mitmeid oma kuulsamaid rolle, nende seas filmides «Titanic», «Karge meele igavene sära» ja «Puhkus».

Kui järg jõudis Winsleti rollini Cameroni 1997. aasta eeposes ning talle näidati stseeni, kus näitlejad laevaninas romantilist hetke jagavad, nentis Winslet, et filmist meenub talle eelkõige see, kuidas ta ei saanud korsetis normaalselt hingata. 

«See oli igal moel tõeline õudusunenägu. Leo ei suutnud naermist lõpetada ja me pidime seda umbes neli korda uuesti filmima, sest Jim (James Cameroni hüüdnimi - toim.) tahtis väga spetsiifilist valgust ja loomulik valgus oli pidevas muutumises,» kirjeldas Winslet võtteid. 

Winsleti jaoks tegi ühe romantilisema stseeni filmimise keerukaks ka see, et ta pidi ise võtete vahel oma meiki uuendama. «Minu niigi liiga pingule tõmmatud korseti ja mantli vahele olid peidetud veel meigipintslid ja puuder. Ma ei saanud hingata, mu rinnad olid mulle lõua alla surutud, Leo ei suutnud naermist lõpetada ning me olime teineteise meigiga kaetud. Päris romantiline, kas pole?» naeris näitleja.

«Me kordasime seda suudlust mitu korda ja ma pidin iga võtte vahel iseenda ja Leo meiki kontrollima, sest ma nägin iga võtte järel välja, nagu ma oleksin šokolaaditahvlit imenud, sest Leo märksa tumedam meik kandus üle. Tema meik nägi jällegi välja lapiline, sest osa minu valgest jumest oli tema näole üle kandunud. Mida segadust, tõepoolest!?» meenutas Winslet. 

Siiski nentis Winslet, et olukord oli paratamatult romantiline. «Pole ime, et iga noor tüdruk maailmas tahtis, et Leonardo DiCapriot suudelda,» muheles näitleja. 

Winslet jutustas ajakirjanikule ka sellest, kuidas inimesed püüavad siiani igal võimalikul hetkel veenda teda stseeni imiteerima, eriti siis, kui ta juhtub mõnel laeval olema. 

Tagasi üles