POLITSEI UURIB Matthew Perry salapärase surmaga võis olla seotud üks teine kuulsus

Kultuuritoimetus
Uuendatud 21. juuni 2024, 13:07
Copy
Mullivannist surnuna leitud Matthew Perry oli enne surma tarvitanud ketamiini. Politsei maadleb küsimusega, kust Perry ketamiini sai.
Mullivannist surnuna leitud Matthew Perry oli enne surma tarvitanud ketamiini. Politsei maadleb küsimusega, kust Perry ketamiini sai. Foto: PHIL McCARTEN
  • Matthew Perry surma ümber laiutab politsei jaoks küsimusi.
  • Läbiotsimisorderi saanud võimud otsisid läbi ühe kuulsa naise eluruumi.
  • Perryga taastusravil tutvunud naine pidi üle andma oma arvuti ja telefoni.

Kui komöödiasarjast «Sõbrad» tuntud näitleja Matthew Perry oma Los Angelese kodu mullivannist surnuna leiti, oli maailm šokis. Perry surmani viis ketamiin, mida näitleja salamisi tarvitas, tõenäoliselt depressiooni iseseisvaks raviks. Küll aga tekitab politseis jätkuvalt küsimusi, kust Perry ketamiini sai. Uurimine on juhatanud võimud ühe teise kuulsuseni, vahendab In Touch Weekly. 

Nimelt kuulasid politseinikud ühe tuntud, samuti sõltuvusprobleemidega võitleva naise, olles ka läbi otsinud tema eluruumi.

Tegemist on inimesega, kes elab kaineks saanud inimestele mõeldud asutuses ning oli parasjagu trenni tegemas, kui politseinikud läbiotsimisorderiga kohale saabusid. Kui naine trennist tagasi tuli, oli ta koheselt nõus politseinikega koostööd tegema ning andis lahkesti üle oma iPhone'i ja arvuti, et uurimisele kaasa aidata.

Matthew Perry suri 54-aastaselt.
Matthew Perry suri 54-aastaselt. Foto: David Acosta/image Press Agency/Scanpix

Perry kohtus temaga taastusravil

Praegu pole avalikkusele teada, millise naissoost kuulsuse eluruumi ning seadmed politsei läbi otsis, kuid uurimisega seotud allika sõnul kohtus see inimene Matthew Perryga taastusravil, kus nende vahel tekkis sõprus. Praegu kaine ja puhas naine on kinnitanud, et ta ei ole teinud midagi, mis oleks võinud Perryle liiga teha.

Ta on juba palganud advokaadid ning andnud korduvalt ütlusi politseile, kes tema eluruumi läbi otsis. Küll aga ei taha ta rääkida kõigist detailidest ja politseinikud poleks läbiotsimisorderit saanud, kui ei oleks põhjust tugevalt kahtlustada, et naine võis Perry surmaga seotud olla.

Matthew Perry maadles suure osa elust sõltuvusprobleemidega.
Matthew Perry maadles suure osa elust sõltuvusprobleemidega. Foto: Brian Ach/AP

Kust ketamiin saadi?

Kas on võimalik, et see naissoost kuulsus andis Perryle ketamiini, mida näitleja enne oma surma tarvitas? Politseile on teada, et Perry sai depressiooni raviks ketamiini, mida andis talle süstis veeni arst. Perry oli arstilt saanud ühe doosi poolteist nädalat enne oma surma, kuid see ketamiin oleks pidanud Perry organismist juba kadunud olema.

Sellest lähtuvalt on analüüsidega kindlaks teinud, et Perry tarvitas enne surma omavoliliselt illegaalsel teel saadud ketamiini, aga mõistatus, kust Perry ainet sai, pole veel lahendatud. Muid ebaseaduslikke uimasteid Perry kodust ei leitud.

Tagasi üles