UUS REKORD ON ÕHUS Erootiline ajalooseriaal murdis kõigi aegade populaarseimate seriaalide nimistusse (1)

Kultuuritoimetus
Copy
«Bridgerton» 3. hooaeg keskendub Colin Bridgertoni (Luke Newton) ja Penelope Featheringtoni (Nicola Coughlan) armastuse loole.
«Bridgerton» 3. hooaeg keskendub Colin Bridgertoni (Luke Newton) ja Penelope Featheringtoni (Nicola Coughlan) armastuse loole. Foto: Netflix / Seriaalikaader

Netflixi ülipopulaarse erootilise ajaloolise seriaali «Bridgerton» 3. hooaeg on jõudnud  Netflixi kõigi aegade populaarseimate seriaalide nimistusse. Seriaali on pisut enam kui kuu ajaga vaadatud tervelt 91,9 miljonit korda, vahendab Variety. Mitmendale kohale «Bridgerton» kõigi aegade edetabelis aga jõudis?

«Bridgerton» 3. hooaeg ilmus kahes osas, mis tähendab, et seriaali vaatamisi hakati lugema alles 13. juunil, mil avaldati neli viimast osa, misjärel 3. hooaja vaatajate koguarv lähtestati. Ehk kuigi 9. juuniks oli esimest nelja episoodi ainuüksi vaadatud 88,9 miljonit korda, mis oli juba toona piisav, et kõigi aegade edetabelisse jõuda, hakati vaatamisi siiski uuesti loendama.

«Bridgertoni» 3. hooaeg keskendub Colin Bridgertoni (Luke Newton) ja Penelope Featheringtoni (Nicola Coughlan) armastuse loole. Ehkki seriaal algab sellega, et Penelope on viimaks valmis edasi liikuma ning leidma abikaasa, kes hindaks teda sellisena, nagu ta on, kuid kes ühtlasi annaks talle vabaduse jätkata oma kaksikelu kaugel ema ja õdede uudishimulikest silmadest. Kahjuks aga ebaõnnestuvad Penelope abieluranda sõudmise katsed katastroofiliselt. 

Vahepeal on Colin Bridgerton oma suvistelt reisidelt naasnud, ent teda tabab meeletu pettumus, kui ta mõistab, et Penelope on ta selja taha jätnud. Soovides sõprust tagasi võita, pakub Colin Penelopele oma abi. Colin saab aga kiiresti aru, et tema tunded Penelope suhtes ei pruugi olla pelgalt sõbralikud.

Sama seriaali 2. hooaeg jõudis kõigi aegade populaarsemate ingliskeelsete seriaalide edetabelis 9. kohale, kui kogus 91 päeva jooksul 93,8 miljonit vaatamist, jäädes sellega napilt maha «Stranger Things» 3. hooajast. «Bridgertoni» 1. hooaeg on 113,3 miljoni vaatamisega sama edetabeli 4. kohal.

Eeldatakse, et «Bridgertoni» 3. hooaeg möödub järgmiseks nädalaks vähemalt «Bridgertoni» 2. hooajast, kui mitte ka «Stranger Things» 3. hooajast.

Netflixi kõigi aegade ingliskeelsete seriaalide edetabelit troonib jätkuvalt «Wednesday» 1. hooaeg, mis kogus 91 päevaga 252 miljonit vaatamist. «Wednesdayle» järgneb «Stranger Thingsi» 4. hooaeg. 

Tagasi üles