UUS VÕIMALUS Kahe aasta eest välja müüdud kontserdi andnud rokkbänd naaseb Eestisse

Copy
Nothing But Thievesi eelmine kontsert Tallinnas oli välja müüdud.
Nothing But Thievesi eelmine kontsert Tallinnas oli välja müüdud. Foto: Martin Harris / Capital Pictures / MAR / Scanpix

Järgmise aasta 6. veebruaril astub tunnustatud Briti rokkbänd Nothing But Thieves üles Tallinnas Unibet Arena Blackboxis. Viimati said fännid nende muusikast Maarjamaal osa 2022. aastal, kuid nüüd äratab Nothing But Thieves siin ellu oma viimase kontseptsioonialbumi «Dead Club City». Eelmine klubikontsert müüdi välja väga kiirelt, nüüd on bänd tagasi, et mängida suuremale publikule.

Nothing But Thieves on pälvinud ülemaailmse tunnustuse oma uuendusliku seguga hard rock'ist, mis segatud pop-knihvide ja pisikese souli-mekiga. Nende uusim album «Dead Club City» uurib kuulsuste kultuuri, sotsiaalset võõrandumist, isiklikke suhteid ja muid teemasid, mis kõik on asetatud fiktiivse linna taustale. Selliste hittidega nagu «Welcome to the DCC» ja «Tomorrow Is Closed» lubab bänd kontserti, mis on täis energiast pakatavaid etteasteid, kuid samas ka muusikat, mis on parajalt mõtlemapanev.

Bändi moodustavad Conor Mason (vokaal), Dom Craik (kitarr, produtsent), Joe Langridge-Brown (kitarr), Philip Blake (bass) ja James Price (trummid). Koos loovad nad heli, mis on nii värske kui ka tuttavlik, miksides kokku erinevate spektrite mõjutusi.

Esimene singel nende neljandalt albumilt «Welcome to the DCC» on puusi nõksuma ja rusikaid tõstma panev, taevasse lennutav lugu. See on täiuslik eesriie, et reklaamida järgmiseid lugusid ja ideid. Mõtle: hard rock Daft Punk. Siis mõtle: ma parem panen oma tantsukingad jalga!

Tere tulemast Dead Club Citysse. Piletid 6. veebruaril 2025 Tallinnas, Unibet Arena Blackboxis toimuvale Nothing But Thievesi kontserdile tulevad Live Nationi kontsertklubi liikmetele müüki 10. juulil kell 12. Avalik müük algab 12. juulil kell 12 Piletilevi müügipunktides ja kodulehel.

Tagasi üles