Suri näitleja, kes mängis televisioonis legendaarseks isarolli

Copy
Doug Sheehan teleseriaalis «Day by Day», kus kehastab isa, kes otsustab avada kodus laste päevahoiu pärast seda, kui mõistab, et on töö tõttu suuresti ilma jäänud oma poja lapsepõlvest.
Doug Sheehan teleseriaalis «Day by Day», kus kehastab isa, kes otsustab avada kodus laste päevahoiu pärast seda, kui mõistab, et on töö tõttu suuresti ilma jäänud oma poja lapsepõlvest. Foto: Seriaalikaader

75-aastaselt suri näitleja Doug Sheehan, kes sai tuntuks isade kehastamise eest üheksakümnendate noorteseriaalides, vahendab Entertainment Weekly. 

Doug Sheehan, keda tuntakse ennekõike seebiooperi staarina ja isade kehastamise eest üheksakümnendate noortefilmides, suri 29. juunil. Tema surma kinnitas eile Kane'i matusebüroo, kes Sheehani matusetalitlusega tegeles. 

27. aprillil 1949 sündinud Sheehan alustas näitlejakarjääri 1978. aasta «Charlie inglite» episoodis. Tema tähelend sai alguse aga tänu seriaalile «Üldhaigla», kus ta kehastas advokaat Joe Kellyt kokku 205 episoodis. 

1990. aastatel võttis Sheehan omaks isarolli, mida ta kehastas näiteks filmi «Clueless» seriaaliversioonis, aga ka seriaalis «Sabrina, teismeline nõid».

Sheehani silmapaistvaim roll oli aga lühikeseks jäänud teleseriaal «Day by Day», kus ta kehastas isa ja endist börsimaaklerit Brian Harperit, kes otsustab avada kodus laste päevahoiu pärast seda, kui mõistab, et on töö tõttu suuresti ilma jäänud oma poja lapsepõlvest. 

Märksõnad

Tagasi üles