SUUREJOONELINE TREILER 24 aastat ootamist on läbi: heida pilk peale, milline näeb välja «Gladiaator II»!

Copy
Filmis astub Paul Mescal Russell Crowe'i sandaalidesse kui orjastatud Lucius, kes tõotab alistada verejanulised keisrid.
Filmis astub Paul Mescal Russell Crowe'i sandaalidesse kui orjastatud Lucius, kes tõotab alistada verejanulised keisrid. Foto: Filmikaader

24 aastat ootamist on läbi, sest selle aasta lõpus peaks kinodesse jõudma kauaoodatud järg 2000. aasta suurfilmile «Gladiaator». Järjefilmi esimene reklaamklipp on nüüd vaatajate ees ning treilerist on näha, kuidas Paul Mescal astub Russell Crowe'i sandaalidesse kui orjastatud Lucius. 

Selle aasta ühe palavamalt oodatud filmi esimene treiler Ridley Scotti filmile «Gladiaator II» annab võimaluse heita esimene pilk Paul Mescalile, kes on astunud Russell Crowe'i sandaalidesse. 

Kui esimese filmi tegevus keskendus Russell Crowe'i Maximusele, reedetud Rooma kindralile, kellest sai gladiaator, siis «Gladiaator II» keskmes on Lucius (Paul Mescal). Endisest Rooma impeeriumi pärijast Luciusest saab gladiaator alles pärast seda, kui kindral Marcus Acacius (Pedro Pascal) tungib tema koju kaaskeisrite Caracalla (Fred Hechinger) ja Geta (Joseph Quinn) võimu all.

Lisaks Paul Mescali osatäitmisele on filmi eel palju räägitud ka Denzel Washingtonist, kes kehastab filmis Macrinust – endist orja, kellele on osaks saanud suur rikkus. Kui algselt leidis Macrinus edu kaupmehena, on temast hiljem saanud relvakaupmees, kes on Rooma gladiaatorite stseeniga tihedalt seotud ehk nn sponsor. Filmiga seotud inimesed on Washingtoni osatäitmist juba kirjeldanud legendaarsena.

Suurejooneline filmitreiler annab aimu ka filmi heliribast, mille on komponeerinud legendaarne Hanz Zimmer. Aga kuuleb ka katkendit Kanye Westi ja Jay Z loost «No Church in the Wild», mille ümbertöötlus filmis kõlab.

Vaata treilerist, kas film väärib ootamist!

Tagasi üles