NÄDALA FILM Sõbralik, hoogne, lusti täis – korralik suvepalagan

Copy
«Mina, supervaras 4»: Igaüks teab, et teravaninalise Cru asemel on rahva tõelised lemmikud kollased anarhistlikud käsilased.
«Mina, supervaras 4»: Igaüks teab, et teravaninalise Cru asemel on rahva tõelised lemmikud kollased anarhistlikud käsilased. Foto: Filmikaader

Käsilaste uus film pakub naudingut eelkõige neile, kes oskavad elust rõõmu tunda ka ilma igas asjas mingit sügavamat mõtet otsimata, kellel on lapselikku lusti naerda naljade peale, mida on juba kuuldud küll – aga ikkagi.

Käisin filmi vaatamas koos sihtgrupi esindajaga ehk kümneaastase tütrega. Tema lühihinnang oli, et kui sõber kutsuks, siis läheks teist korda veel vaatama. Tõlkes tähendab see, et film väga meeldis.

Minagi jäin nähtuga rahule, sest tegevustik oli tempokas, seiklusrohke ega ajanud haigutama. Õhtusel seansil oli saalis lisaks lastega peredele ilma lasteta täiskasvanuid ja kui ühed poole filmi pealt lahkunud teismelised välja arvata, siis ülejäänud saalitäis naeris tublisti ja nutvaid lapsi polnud kuulda, kuigi pisemate jaoks on seal ehk mõnigi liiga hirmutav koht. Publiku reaktsiooni pealt hinnates seega igati korralik suvekino, mis pakub head tsirkust. Seda ma ühelt käsilaste filmilt ootangi.

Tagasi üles