Tallinnas saab tümmi! Labürindil esineb Lõuna-Aafrika trummi-bassi legend

Copy
Trummi-bassi legend Counterstrike.
Trummi-bassi legend Counterstrike. Foto: Pressimaterjal

Mikrofestivalide sari Labürint tähistab oma seitsmendat sünnipäeva seitsme lava ja seitsmetunnise tantsumaratoniga 12. juulil. Klubid 9/11, Loovruum ja HUNGR ühendatakse omavahel suureks 700-ruutmeetriseks gigaklubiks. Peaesineja on trummi-bassi legend Counterstrike.

«Labürint toob kokku laia spektri kohaliku elektroonilise muusika skeenest nii žanriliselt kui ka aktiivseimatest esindajatest, pakkudes seejuures väärt esinemisvõimalust ka alles oma teekonda alustavatele artistidele,» kommenteerib Labürindi kaaskorraldaja ning Glitch Please’i asutaja Karl Korts ja lisab: «Olen isegi suuresti tänu Labürindile hoo sisse saanud, kui mängisin Labürindi neljandal sünnipäeval värske talendi laval.»

Counterstrike on Lõuna-Aafrikast pärit ning nüüdseks Tšehhis resideeruv legendaarne trummi-bassi artist, kes on tegutsenud juba 1990. aastate keskpaigast ning oma skeenes ülimalt tähtis siiani.

Ta on loonud hümni maailma juhtivale trummi-bassi festivalile Let It Roll, esinenud suurfestivalidel ja -lavadel üle maailma ning ta unikaalne stiil on tugevalt elektroonilise muusika skeenet mõjutanud, inspireerides paljusid teisi muusikuid.

Labürindi piletid on saadaval Fientas

Tagasi üles