SUVINE SUMIN Suvetükkide buum eristab Eestit terves Euroopas (2)

Copy
Komöödiateatri «Kolm musketäri» alustab suvist turneed mööda Eestit järgmise nädala neljapäeval Harjumaal Aruküla laululaval. Pildil osatäitjad Marika Barabanštšikova, Marika Korolev ja Henrik Normann Aruküla lähistel renoveeritava kiriku kõrval moonipõllul.
Komöödiateatri «Kolm musketäri» alustab suvist turneed mööda Eestit järgmise nädala neljapäeval Harjumaal Aruküla laululaval. Pildil osatäitjad Marika Barabanštšikova, Marika Korolev ja Henrik Normann Aruküla lähistel renoveeritava kiriku kõrval moonipõllul. Foto: Lisabet Loigu/Komöödiateater

Suvelavastuste pakkumine üle Eesti on tänavu nii suur, et võiks ületada nõudluse – aga ei ületa. Isegi kogenud teatritegijad imestavad, kuidas rahvas sadade kaupa etendustele kohale sõidab. Ent see ei tähenda, et lavastajail poleks muresid.

Ivar Traagel, Vastseliina piiskopilinnuse isand ei salga, et õhtuti ta närveerib ja vahel on ka uni kehv. Sest seda, mis peagi rahva ette jõuab, teeb ta elus esimest korda ning liiati, nagu ta tunnistab, on vastutus suur. «Aga ega midagi parata saa,» lausub ta.

Tagasi üles