INTERVJUU Homme Tartus esinev maailma vokaaldžässi gruppide lipulaev Take 6: Armastus on meie koos toimimise lähtepunkt

Copy
Kuulus Take 6 on homme neljandat korda Eestis. Sedakorda koos Jacob Collieriga. Claude Mc.Knight vasakul.
Kuulus Take 6 on homme neljandat korda Eestis. Sedakorda koos Jacob Collieriga. Claude Mc.Knight vasakul. Foto: John Abbott

Take 6 tuleb taas Eestisse, pakkudes sel korral sõna otseses mõttes unikaalset elamust, sest nendega ühineb 18. juulil Tartu laululaval briti laulja, helilooja ja multiinstrumentalist Jacob Collier.

Kohtuvad loomingulised sõbrad ja kullaprooviga lauljad, kel on nii eraldi kui ühiselt miljoneid kuulajaid ning kahepeale kokku 18 stuudioalbumit ja 14 Grammy auhinda, rääkimata muudest rahvusvahelise kaaluga tunnustustest.

«Kõlab erakordselt, nagu lõputu häältemeri,» ütleb meie vestluse alguses ansambli tenor Claude McKnight Palermost, kuhu Take 6 on Euroopa tuuril jõudnud. Tõsi, tema kommenteerib Eesti laulupeo traditsiooni kirjeldust, kui räägin talle, et vaid mõne nädala eest laulsid tuhanded koorilauljad sama kaare all, kus nemadki esinevad. Usun, et häältemerena saab kirjeldada ka eelseisvat Jacob Collieri ja Take 6 kontserti, kus lauljaid toetab vaid selleks kontserdiks kogunev Tartu 2024 sümfooniaorkester, mida juhatab Valter Soosalu.

Tagasi üles