PUNKARID Skoone: sellist laksu ei saa mujalt kui pungist

Copy
Noored, kiired, vihased ja tasemel. Skoone-poisid (vasakult) Aldo, Alexander, Richard, Aleksander ja Kalli teavad, mida teevad ja teevad seda kire ning põlemisega.  
Noored, kiired, vihased ja tasemel. Skoone-poisid (vasakult) Aldo, Alexander, Richard, Aleksander ja Kalli teavad, mida teevad ja teevad seda kire ning põlemisega.  Foto: Tairo Lutter

Kaasaja noorest Eesti punkmuusikast rääkides mainivad kõik asjatundjad ühte nime – Skoone. Mis teeb selle viisiku üle keskmise eriliseks?

Ansambli Kuritarvitaja solist Märt Kruusmann, kes on ühtlasi Tartu põhilisi pungipromootoreid, ütleb, et ei mäletagi täpselt, millal Skoone talle silma jäi. «Eks siit ja sealt ikka kuulsin, et selline bänd on, et äge on. Kui videoid vaatasin, siis jättis algul keskmise punkbändi mulje,» meenutab ta.

Mulje muutus, kui Kruusmann nägi bändi esinemist: «Sain kohe aru, miks nad sellist furoori tekitavad, eriti noorte hulgas. Neil on meeletu energia, üliemotsionaalne esitus ja nad tõmbavad publiku naturaalselt endaga kaasa. Skoone on nagu kuulipilduja, mis kunagi üle ei kuumene, esimesest loost on päästik põhjas, kuni laskemoon otsa saab.»

Tagasi üles