KUULA Kamala Harris valis välja oma kampaania tunnuslaulu (2)

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Kamala Harris on lubanud võita demokraatide kandidatuuri ja alistada Trumpi.
Kamala Harris on lubanud võita demokraatide kandidatuuri ja alistada Trumpi. Foto: Maverick Pictures / Shutterstock

Asepresident Kamala Harris külastas eile õhtul esimest korda oma valimiskampaania peakorterit ning jalutas sealt välja laulu saatel, mida kavatseb nüüd kasutada tunnusloona terve oma ülejäänud valimiskampaania jooksul, vahendab CNN. Lugu esitav artist andis Harrisele kiiresti oma õnnistuse.

Kamala Harrise valimiskampaania tunnuslauluks sai Beyoncé 2016. aasta hitt «Freedom». Ehkki Beyoncé on läbi aastate olnud väga valiv selles, kuidas tema muusikat kasutatakse, tuli lauljalt heakskiit kiiresti. Väidetavalt lubas Beyoncé laulu kasutada kõigest mõni tund enne seda, kui USA presidendiks kandideeriv Kamala Harris «Freedomi» saatel peakorterist välja astus. Pärast seda, kui Joe Biden valimiskampaaniast loobus, ei ole Beyoncé ise küll Harrisele kordagi toetust avalikult üles näidanud, kuid laulu Harrisele lubamine näitab, et Harrisel on superstaari toetus olemas.

Küll aga on Harrisele toetavaid sõnu poetanud Beyoncé ema Tina Knowles. Pärast seda, kui kuulutati välja Kamala Harrise presidendiks kandideerimine, teatas Tina Knowles Instagramis Bideni ja Harrise kohta: «Värske, nooruslik, terav energia! Isiklik ego, võim ja kuulsus jäid kõrvale. See on hea juhi definitsioon. Aitäh, president Biden teenete ning juhtimise eest! Asepresident Kamala Harris presidendiks. Läksime!» 

Tagasi üles