Väidetavalt oma fänne peksnud superstaar kaevati 50 miljoni eest kohtusse

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Chris Brownil on juba halb maine tingituna Rihannaga vägivallatsemisest. Nüüd olevat Brown ja tema saatjad rünnanud nelja fänni, kes Browni kontserdile tulid.
Chris Brownil on juba halb maine tingituna Rihannaga vägivallatsemisest. Nüüd olevat Brown ja tema saatjad rünnanud nelja fänni, kes Browni kontserdile tulid. Foto: MAR / Capital Pictures / Scanpix

R&B laulja Chris Brown kaevati kallaletungi eest kohtusse, sest väidetavalt ründas muusikatäht pärast kontserti oma fänne. Ja seda ilma põhjuseta. Brownil on hetkel käimas tuur «THE 11:11 TOUR», aga tuleb välja, et Browni ja tema kaaslaste vägivaldset käitumist võivad kogeda isegi tulihingelised austajad, kes Browni kontserdile kuulama sõidavad.

Browni väidetavateks ohvriteks langesid neli meest, kes läksid Chris Browni kontserdile Fort Worthis Texases: Larry Parker, Joseph Lewis, Charles Bush ja Damarcus Powell. Superstaar Chris Brown olevat kontserdi järel rünnanud nelja meest koos oma kaaslaste Markies Deandre Conway ehk Yella Beezyga, Omololu Omari Akinlolu ehk Hood Bossiga ning Sinko Ceej'ga.

Teisisõnu, Brownil oli kaasas veel väike kamp rusikakangelasi ja kallale mindi neljale täiesti tavalisele inimesele, kes kontserdil käisid. Hagi kohaselt olid neli meest kutsutud Browni kontserdil VIP-alasse. Olles pool tundi oodanud, tüdines üks meestest ära ning põrkas Browniga lahkudes kokku. Fänn tänas Browni hea kontserdi eest, kuid siis ütles üks Browni saatjatest: «Kuule, sa ei mäletagi, et teil oli tüli?»

Hagi kohaselt ütles Brown siis: «Jah, oli tõesti. Ma asju ei unusta...» ning nõudis saatjatelt, et nad kontserdikülastaja Charles Bushi läbi peksaksid. Bush püüdis lahkuda, kuid siis järgnesid talle ja tema kaaslastele 7–10 meest, kes nelikule kallale tulid. «Üks Browni saatjatest, keda teatakse nime Sinko järgi, jooksis publiku vasakusse äärde ning virutas Bushile rindu. Siis võttis Browni teine sõber Hood Boss tooli ning viskas selle Bushi pea suunas,» väidetakse hagis. Kontserdikülastaja Charles Bushi sõber Larry Parker piirati sisse trepi juures ning peksa anti tallegi.

Hagejad loodavad Brownilt kahjutasuks saada 50 miljonit dollarit.

Märksõnad

Tagasi üles