FÄNNID MURETSEVAD Kas Madonna poeg on tõesti puruvaene ja nälgib?

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Madonna ülikirev maailmaturnee «The Celebration Tour» on teeninud üle 200 miljoni dollari, aga tema poja Davidi tehtud video sotsiaalmeedias tekitas fännides hirmu, et popstaari 18-aastane võsuke nälgib.
Madonna ülikirev maailmaturnee «The Celebration Tour» on teeninud üle 200 miljoni dollari, aga tema poja Davidi tehtud video sotsiaalmeedias tekitas fännides hirmu, et popstaari 18-aastane võsuke nälgib. Foto: OrganizacióN

Samal ajal, kui popstaar Madonnal on käimas suurejooneline maailmaturnee «The Celebration Tour», on muusiku fännidel tekkinud hulk küsimusi Madonna 18-aastase poja David Banda kohta, kes postitas hiljuti Instagrami murettekitava video.

David, üks Madonna kuuest lapsest, tegi sotsiaalmeediaplatvormil Instagram otseülekande, kus rääkis fännidega oma elutingimustest ning kurtis, et söögiga on kitsas käes. Vaatajatel tekkis hirm, et David Banda võib vaatamata oma ema kuulsusele ja rikkusele olla nii vaene, et tal pole isegi raha toidu ostmiseks.

Banda ütles, et elab koos oma tüdruksõbraga ning märkis, et vastik tunne on tahta kell üheksa õhtul midagi süüa ning aru saada, et polegi raha toidu ostmiseks. «Meil kodus piisavalt süüa pole ja peame toitu korjama... see on lõbus.» 

Banda aus tõdemus oma tühja külmkapi kohta pani fännid arvama, et Madonna ei toeta oma poega üldse ning Banda on rahaliselt keerulises olukorras. Tingituna reaktsioonidest pidi Banda hiljem Instagramis täpsustama, et tegelikult on tal emaga head suhted ning viimane on väga toetav.

«Selgituseks ütlen, et ma olen väga õnnelik. Kuigi ma olen emaga varem koos töötanud, ei tee me praegu midagi. Muret ei ole vaja tunda, sest ema toetab mind väga. On alati toetanud. Ma olen eluga rahul ja ei nälgi tänaval. Ärge muretsege, kõik on korras!»

Banda ning teisedki Madonna lapsed mängisid popstaari praeguse maailmaturnee loomisel tähtsat rolli. Kui Banda sai täisealiseks, tegi Madonna Instagramis meeleoluka postituse, milles õnnitles poega tähtsa sünnipäeva puhul.

Tagasi üles