Guns N’ Rosesi kidramees Slash andis teada noore tütre surmast

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Guns N’ Rosesi legendaarne kitarrist Slash andis Instagramis teada lähedase inimese surmast ning jättis ära mitu kontserti.
Guns N’ Rosesi legendaarne kitarrist Slash andis Instagramis teada lähedase inimese surmast ning jättis ära mitu kontserti. Foto: Vilhelm Stokstad / TT NEWS AGENCY / Scanpix

Guns N' Rosesi kauaaegne kitarrist, legendaarne torukübarat kandev Slash postitas Instagrami järelhüüde oma varalahkunud kasutütrele. Slashi kasutütar Lucy-Bleu Knight suri 25-aastaselt Los Angeleses.

Saul Hudson ehk Slash andis kasutütre lahkumisest teada esmaspäeval. «Lucy-Bleu Knight (6. detsember, 1998), Meegan Hodgesi ja Mark Knighti armastatud tütar, Samantha Somers Knighti ja Slashi kasutütar, Scarlet Knighti õde, London ja Cash Hudsoni kasuõde, suri rahulikult Los Angeleses Californias 19. juulil 2024,» on Slashi postituses kirjas. «Lucy-Bleu oli andekas kunstnik, kirglik unistaja ning südamlik, armastusväärne ja armas hing.»

Päev enne kasutütre surmast teatamist sotsiaalmeedias jättis Slash ära neli kontserti oma «S.E.R.P.E.N.T.» tuuril, kus Slash on peaesineja. Slash astub uuesti lavale 28. juulil. Teised muusikud, aga ka fännid ja pereliikmed on Slashi toetuseks kaastundeavaldusi saatnud. Slashi bändikaaslase Duff McKagani abikaasa Susan Holmes McKagan kirjutas: «Sõnadega ei saa väljendada meie kaastunnet. Armastame teid kõiki nii väga!» Kaastunnet avaldasid veel Jason Momoa, Tyler Bryant, Violet Grohl, Ben Cote ja teised. Lucy-Bleu surma põhjust pole avaldatud.

Tagasi üles