PÕNEVIKUD Läheb vägisi «Midsomeriks» kätte ära

Copy
Freida McFadden on arst, kelle eriala on ajukahjustus. Muul ajal kirjutab ta põnevikke ja arstihuumoriga täidetud novelle. Ta elab oma pere ja musta kassiga mitmesaja aasta vanuses ookeanivaatega majas, mille trepid nagisevad ja oigavad igal sammul ja kus keegi ei kuuleks su karjeid.
Freida McFadden on arst, kelle eriala on ajukahjustus. Muul ajal kirjutab ta põnevikke ja arstihuumoriga täidetud novelle. Ta elab oma pere ja musta kassiga mitmesaja aasta vanuses ookeanivaatega majas, mille trepid nagisevad ja oigavad igal sammul ja kus keegi ei kuuleks su karjeid. Foto: Freidamcfadden.com

Freida McFaddeni «Õpetaja» ja Lucy Foley «Pööriööpidu» on just sellised suveööpõnevikud, millega on hea palavusest tulenevat unetust sisustada. Muidugi võib lugejat varitseda oht, et ööst saab hommik ja sõba polegi veel silmile saadud.

McFaddeni «Õpetaja» ilmumist ootasin paraja uudishimuga, sest teema ja tegelased intrigeerisid.

Kõik saab alguse kingadest

Romaani tegevus toimub Ameerika Ühendriikides, Massachusettsi osariigis asuvas linnas, mis ei ole küll väga suur, kuid samas on selles vähemalt kaks kalleid disainerikingi müüvat kauplust, ja glamuursetel jalanõudel on selles romaanis väga oluline koht.

Loo peategelased on kingasõltlane, hall hiireke matemaatikaõpetaja Eve ning tema hurmurist abikaasa, kirjandusõpetaja Nate. Ilmselgelt pole mingit kahtlust, kumb neist kahest õpilaste seas populaarsem on.

Tagasi üles