Mida nad laulma hakkavad? Celine Dion ja Lady Gaga esitavad olümpia avatseremoonial unustamatu dueti

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Celine Dion (pildil) ja Lady Gaga ööbivad mõlemad Royal Monceau hotellis ning on juba harjutanud maailmakuulsat prantsuskeelset laulu, mida nad avatseremoonial usutavasti esitavad.
Celine Dion (pildil) ja Lady Gaga ööbivad mõlemad Royal Monceau hotellis ning on juba harjutanud maailmakuulsat prantsuskeelset laulu, mida nad avatseremoonial usutavasti esitavad. Foto: ABACAPRESS.COM / Scanpix

Pariisi olümpia avatseremooniast on kujunemas suursündmus, mida veel aastateks mäletama jäädakse. Seine'i jõel toimuva tseremoonia teeb veelgi uhkemaks tõsiasi, et koos astuvad lavale Celine Dion ja Lady Gaga, kes esitavad 40ndatel populaarseks saanud Prantsuse laulu.

Nii Lady Gagat kui ka Celine Dioni on armastuse linnas juba aegsasti silmatud. Sotsiaalmeedias ringlema hakanud videoklippidest on näha, kuidas näitleja ja poplaulja Lady Gaga autost fännidele lehvitab. 23. juulil teatas Variety, et Pariisi on saabunud ka Celine Dion, kes peatub Champs-Élysées'l asuvas Royal Monceau hotellis.

Celine Dion Pariisis.
Celine Dion Pariisis. Foto: CYRIL PECQUENARD / SIPA / Scanpix

Seal ööbib muuseas ka Gaga, kellel on üldisemalt tulemas suur aasta, sest Gaga mängib sõgedat koomiksitegelast Harley Quinni tänavu linastuvas muusikalifilmis «Joker: Folie à Deux».

Lady Gaga ja Celine Dioni ootamatu dueti teeb eriti põnevaks tõsiasi, et lauljad plaanivad esitada Édith Piafi poolt kuulsaks lauldud pala «La Vie en Rose», millest on oma versiooni teinud Andrea Bocelli, Audrey Hepburn, Bing Crosby, Carla Bruni, Dalida, Dean Martin, Diana Krall ja paljud teised.

Gagale ei ole Prantsuse ballaadide esitamine võõras, sest ta on sama laulu juba laulnud 2018. aasta muusikalifilmis «Täht on sündinud». See film aitas Gagal ajalugu teha, sest tal õnnestus esimese naisena üldse võita samal aastal Oscar, Grammy, BAFTA ning Kuldgloobus.

Ajakirjanik Thierry Moreau kirjutas sotsiaalmeediaplatvormil X, et Dion ja Gaga on selle lauluga juba proovi teinud.

Avatseremoonial toimuv etteaste on samavõrd oluline ka Dionile, kes astub esimest korda lavale pärast jäiga inimese sündroomi diagnoosi saamist. Fännidel on olnud võimalik Dionile kaasa elada ja kaasa tunda läbi Amazon Prime Videost leitava dokumentaalfilmi «I Am: Celine Dion», mis võimaldab sissevaadet Dioni võitlusse kurnava ja piinarikka haigusega. 

Tagasi üles