Popstaar Miley Cyrus ütleb kuulsast isast lõplikult lahti

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: REUTERS / Mario Anzuoni

Hiljuti lekkis internetti ebameeldiv helisalvestis, kus kuulus Ameerika kantrilaulja Billy Ray Cyrus kritiseeris vastikute sõnadega nii oma eksnaist kui ka popstaarist tütart Miley Cyrust. Oma isa sõnadest sügavalt haavunud Miley on väidetavalt otsustanud isast lahti öelda, justkui poleks tema isa enam eluski. Mida Billy Ray Cyrus tütre kohta ütles?

62-aastane Billy Ray Cyrus on helisalvestise omaks võtnud ning tunnistanud, et klipis kõlab tõepoolest tema hääl. Heliklipis nimetas ta Miley Cyrust põrguliseks, öeldes šokeerivalt: «Kõik teavad, et see põrguline on täielik lipakas.».

Meedias levima hakanud uudised Billy Ray solvavatest sõnadest jõudsid mõistagi ka Miley endani, kes nüüd on otsustanud oma isast lõplikult lahti öelda. Peresuhted teeb veelgi keerulisemaks tõsiasi, et Miley pole niigi tahtnud oma isaga rääkida pärast seda, kui tema ema, 57-aastane Tish Cyrus, otsustas 2022. aastal Billy Rayst lahutada.

Üks anonüümne allikas ütles: «Sellele pole kunagi mingit õigustust, kui isa oma tütart lipakaks kutsub. Mileyl pole oma isa vastu enam mingisugust austust. Billy Ray on tema silmis surnud.»

Väidetavalt riivas Mileyt veelgi rohkem see, et isa sõimas ka tema ema Tish Cyrust, nimetades teda nõiaks, valetajaks ja petlikuks. Allikas ütles Daily Mailile: «Ausalt öeldes ei ole Miley üllatunudki, et isa suust niisugused sõnad tulid.»

Billy Ray Cyrus
Billy Ray Cyrus Foto: GilbertFlores@Broadimage

Teine Mileyt tundev inimene kostis, et laulja on vihane, kurb ja isegi ükskõikne. «Kõik emotsioonid on temas olemas. Miley hoolib sügavalt, mida Billy Ray arvab temast, tema emast või vendadest. Miley on nii iseseisev, kui üldse olla saab ning keelab laskmast oma isal või ühelgi teisel mehel oma südant murda.»

Billy Rayl on Tishiga lisaks Mileyle veel kaks last: 30-aastane Braison ja 24-aastane Noah. Tal on ka poeg eelmisest suhtest ning on adopteerinud kaks last Tishi eelmisest suhtest.

Tagasi üles