POLEGI UNISTUSTE AMET Juba kaks koomikut on Oscari-tseremoonia juhtimisest loobunud (1)

Copy
John Mulaney
John Mulaney Foto: Richard Shotwell / AP

Ehkki Oscarite jagamiseni on veel omajagu aega ning filmiauhindu hakatakse jagama alles 2. märtsil, käib juba töö, et aasta oodatuim filmisündmus õnnestuks. Kahjuks paistab, et Ameerika filmiakadeemia on omadega pisut jännis, sest õhtujuht on siiani leidmata, vahendab Variety. 

Nimelt on avalikuks tulnud, et õhtujuhi tööst on loobunud nii Jimmy Kimmel kui ka John Mulaney, kellest viimast peeti kõige tõenäolisemaks kandidaadiks 2025. aastal filmiauhindade jagamist juhtima.

John Mulaney, kes astus 2024. aasta alguses Oscarite jagamisel üles lühikese komöödiarutiiniga, et esitleda parima heli Oscari võitjat, oli pärast oma edukat etteastet kõige tõenäolisem õhtujuht. Teadaolevalt on Mulaney aga rollist loobunud, tuues põhjuseks liiga tiheda graafiku. 

Neli korda Oscarite jagamist juhtinud Jimmy Kimmel keeldus rollist väidetavalt juba suve alguses. Täpne keeldumise põhjus ei ole teada. 

Jimmy Kimmel on tseremooniat juhtinud neljal korral. Samapalju kordi on õhtut juhtinud Whoopi Goldberg ja Jack Lemmon. Neist kolmest on rohkem kordi õhtut juhtinud Johnny Carson (5 korda), Billy Crystal (9 korda) ja Bob Hope (19 korda).

Ameerika filmiakadeemia on kommentaaridest keeldunud. 

Tagasi üles