JULM RÕÕMURIKKUJA «Lohede koja» tähtsaim osa lekitati internetti

Copy
Kuningas Aegon II Targaryen (Tom Glynn-Carney) ja tema vend Aemond Targaryen (Ewan Mitchell).
Kuningas Aegon II Targaryen (Tom Glynn-Carney) ja tema vend Aemond Targaryen (Ewan Mitchell). Foto: HBO / Seriaalikaader

«Lohede koja» 2. hooaja finaalepisood, mis peaks vaatajateni jõudma alles 4. augustil, lekitati sotsiaalmeediasse, vahendab The Hollywood Reporter. 

HBO hittseriaali «Lohede koda» tabas taas leke, kui kümned klipid 2. hooaja finaalepisoodist, mille esilinastus on alles 4. augustil, jõudsid teisipäeva hilisõhtul ebaseaduslikult TikToki. ComicBook.com teatas, et klipid näivad olevat jäädvustatud kellegi poolt, kes filmis ekraani teise seadmega.

Ehkki originaalne konto ja videod on nüüdseks juba maha võetud, ei tähenda see, et klipid enam ei ringleks. Nõnda on klipid jõudnud ka X-i (endine Twitter). ComicBook.com teatas ka, et esialgse TikToki konto videotel oli enne nende eemaldamist juba üle 100 000 vaatamise.

See ei ole esimene kord, kui «Lohede koda» on tabanud leke. Nimelt said klipid 1. hooaja finaalepisoodist 2022. aastal samuti ebaseaduslikult kättesaadavaks. Ent sarnane olukord juhtus ka 2017. aastal, kui «Troonide mängu» seitsmenda hooaja üks episood jõudis enne selle debüüti ebaseaduslikele torrent-saitidele.

HBO ütles toona, et leke oli tingitud sellest, et üks levitaja tegi selle kogemata enneaegselt kättesaadavaks. Seda, kes võiks olla nüüdse lekke taga, HBO avaldanud ei ole. 

«Lohede koda» toetub George R.R. Martini romaanile «Tuli ja veri» ning selle tegevus toimub 200 aastat enne «Troonide mängu» sündmusi, jutustades Targaryeni maja loo. Teises hooajas astuvad üles: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans jt.

Tagasi üles