Tom Cruise'il on olümpia lõputseremoonia jaoks üllatus varuks

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Tom Cruise olümpiamängudel Pariisis.
Tom Cruise olümpiamängudel Pariisis. Foto: PA Wire / PA Images

Filmitäht Tom Cruise plaanib kuulujuttude järgi särada olümpiamängude lõputseremoonial Pariisis, kui olümpiamängude korraldamine antakse üle järgmisele linnale, milleks saab olema 2028. aastal Los Angeles. Cruise on nii Pariisis kui ka Los Angeleses filminud võimsad kaskadööritrikid ning kavatseb neid 11. augusti lõputseremoonial esitleda.

Lõputseremoonia täpne kava pole veel teada, kuid kindlasti annab Pariisi linnapea Anne Hidalgo olümpialipu üle Los Angelese linnapeale Karen Bassile. Anonüümne allikas on Deadline'ile öelnud, et oodata tasub võimsat Hollywoodi produktsiooni.

Internetis on hakanud levima ka klipid, mis kujutavad Tom Cruise'i lõputseremoonia jaoks trikke filmimas. Praegu pole Rahvusvaheline Olümpiakomitee ega NBC Cruise'i osalust kinnitanud, kuid väidetavalt oli just Cruise see, kes pakkus olümpiakomiteele välja, et ta võib mõned hullumeelsed klipid filmida, millega siduda Pariisi olümpiamängud tulevaste Los Angelese olümpiamängudega. Tõenäoliselt loodab Cruise sellega tuua tähelepanu ka kaheksandale «Võimatu missiooni» filmile, mis esilinastub järgmise aasta mais.

Tagasi üles