Winny Puhh avaldab šokeeriva «kingituse» Eesti rahvale

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Eesti veidraim bänd Winny Puhh.
Eesti veidraim bänd Winny Puhh. Foto: Pressifoto
  • «Kui Winny Puhh tahab midagi vahvat teha, siis vald seda ei takista,» sõnas Põlva vallavanem.
  • Põlvakad on plaanist šokeeritud: «Kas see on mingi nali või?»
  • Suur saladuseloor langeb kingituselt vahetult enne Winny Puhhi kontserti.

Ansambel Winny Puhh avaldab Tartu 2024 suvepeol, 3. augustil suure saladuse ning teatab, milline saab olema nende kingitus Eesti rahvale bändi 30. sünnipäeva puhul. Põlvakad on plaanist šokeeritud: «Kas see on mingi nali või?»

«Kui tänapäeval tahavad kõik inimesed midagi valitsuselt ja vallalt saada, siis meie tahame oma kodukohale midagi tagasi anda,» teatas Winny Puhhi laulja Indrek Vaheoja. «Selleks on meil üks suur kingitus, mis ühendab kogu Põlvat ja Eesti rahvast.»

Praegu pole veel täpselt teada, milline kingitus olema saab, kuid ansamblil on valmis kolm suurt kingituse varianti. Lõpliku valiku saavad Tartu 2024 suvepeolised ja kogu Eesti rahvas valida avalikul rahvahääletusel Delfi vahendusel.

Delfi käis juba ka Põlvas kohalike käest arvamust küsimas, kuidas nad kingitusse suhtuvad. Vastukaja on polariseeriv: «Kas see on mingi nali või?» küsis üks põlvakas. «Soliidne,» arvas teine. «Mis raha eest see tuleb…?» «Selleks vist luba ei anta, ma arvan...»

Tartu 2024 suvepidu algab laupäeval, 3. augustil Autovabaduse puiestee laval kell 22.
Tartu 2024 suvepidu algab laupäeval, 3. augustil Autovabaduse puiestee laval kell 22. Foto: Heigo Teder

Vald aga võttis juba kingituse soovi vastu ning üleandmine toimub Euroopa kultuuripealinnas Põlvas 12. oktoobril, kui Winny Puhh annab ümmarguse juubeli puhul võimsa kontserdi. «Kui Winny Puhh tahab midagi vahvat teha, siis vald seda ei takista,» sõnas Põlva vallavanem Martti Rõigas.

Tartu 2024 suvepidu algab laupäeval, 3. augustil Autovabaduse puiestee laval kell 22. Suur saladuseloor langeb kingituselt vahetult enne Winny Puhhi kontserti.

Tagasi üles