Komöödianäitleja lajatab: keegi ei julge enam filmides ropendada!

Copy
Vince Vaughn
Vince Vaughn Foto: Ettore Ferrari/AP

Komöödianäitleja Vince Vaughni meelest ei julge Hollywood enam roppe komöödiaid teha ega filmides ropendada, vahendab The Hollywood Reporter. Näitleja usub, et teab ka põhjust, miks see nii on. 

Näitleja Vince Vaughn, kelle kuulsamate rollide hulka kuuluvad mölluvenna rollid filmides «Pulmakütid» («Wedding Crashers»), «Palliga allapoole vööd» («Dodgeball: A True Underdog Story») ja «Svingerid» («Swingers»), käis külas jutusaates «Hot Ones», kus ütles, et Hollywood ei julge enam R-reitinguga komöödiaid teha, sest filmitegijad kardavad, et neid võidakse vallandada. 

Näitleja, kes kogus kuulsust 1990. aastate lõpus ja 2000. aastate alguses oma R-reitinguga filmidega, sõnas: «Produtsendid ja stuudiod mõtlevad üle. See on nii hulluks läinud, et midagi ei saa enam teha, sest vastutavad inimesed kardavad vallandamist. Ma usun, et kui sa tahad teha midagi suurepärast, tuleb kivisse raiutud reegleid rikkuda.»

«Inimesed tahavad naerda. Inimesed tahavad vaadata filme, mis tunduvad ohtlikud. Ma arvan, et varem või hiljem näeme me taas «ohtlike» filme, mis ei ole raamidesse surutud,» selgitas Vaughn.

Tagasi üles