Õnnetusse sattunud filmitäht Zac Efron viidi haiglasse

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Zac Efronil on olnud tegus aasta. Näitleja sõitis Euroopasse puhkama, ent seal sattus ta õnnetusse, mis nõudis haiglasse toimetamist.
Zac Efronil on olnud tegus aasta. Näitleja sõitis Euroopasse puhkama, ent seal sattus ta õnnetusse, mis nõudis haiglasse toimetamist. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency

Hispaanias viibiva Zac Efroniga juhtus ootamatu õnnetus ning näitleja toimetati haiglasse. Hädaolukorda sattunud Efronile pidi kaks inimest appi tõttama. 

Efron on juba mõnda aega reisinud ringi Euroopas, jäädes kaamerasilme ette St. Tropezil, Ibizal, Pariisis ja Mykonosel. Sel nädalal astus ta lavale Hollandi DJ Martin Garrixiga.

Teisisõnu, hiljuti filmiga «Raudküünis» kinodes olnud ning Netflixile filmi «A Family Affair» teinud Efron naudib välja teenitud puhkust.

Haiglasse sõidutamist nõudnud intsident juhtus Ibiza villas, kus Efron puhkamas oli. Basseinis ujudes tekkis Efronil probleem ning ta tuli veest välja tõmmata. Edasi viidi Efron haiglasse, kust ta laupäeval välja lubati.

Efroni esindaja sõnul oli tegemist väikese vahejuhtumiga ning filmitäht sõidutati haiglasse ettevaatuse huvides, kuid pole selgitatud, kuidas sai tegemist olla kerge vahejuhtumiga, kui Efroni pidid kaks inimest basseinist välja tõmbama ning näitleja tuli haiglasse toimetada.

Praegu on Efroni esindaja sõnul näitlejaga kõik hästi.

Märksõnad

Tagasi üles