EI ANNA ANDEKS Menukoomik Rob Schneideri tütar: mu isa on halb inimene

Copy
Näitleja ja koomik Rob Schneider.
Näitleja ja koomik Rob Schneider. Foto: REUTERS / Mario Anzuoni / Scanpix

Näitleja ja koomik Rob Schneider palub avalikult vabandus tütar Elle Kingilt pärast seda, kui tütar nimetas isa taskuhäälingus toksiliseks ja halvaks inimeseks, vahendab Variety. 

Näitleja ja koomik Rob Schneider on viimasel ajal avalikkuse huviorbiiti sattunud peamiselt oma drag-kultuuri ja LGBTQ-vastaste väljaütlemiste poolest, ehkki Schneider sai üheksakümnendatel kuulsaks just tänu sellele, et riietus kinolinal naisteriietesse. 

Näiteks kommenteeris Schneider Xis olümpiamänge, peaasjalikult aga palju poleemikat tekitanud avatseremooniat, mis paljud tagajalgadele ajas.

«Kõigile maailma suurimatele sportlastele: ma soovin teile kõike head, kuid ma ei saa vaadata olümpiamänge, mis ei austa kristlust ja pühitsevad avalikult saatanat,» kirjutas Schneider Xi. Samuti sõnas koomik, et loodab, et mitte keegi ei vaata olümpiamänge just sel samal põhjusel. 

Schneideri tütar, kantrilaulik Elle King on nüüd ka avalikult välja öelnud, et ei suhtle oma isaga just tema vaadete tõttu, ent lisab, et perekondlikud suhted on keerulised juba ammu. «Ma ei ole isegi huvitatud temaga rääkimisest,» tunnistas laulja Bunnie Xo podcast'is «Dumb Blonde».

Laulja Elle King.
Laulja Elle King. Foto: Martin Harris / Capital Pictures / MAR / Scanpix

King paljastas ka, et ta ei olnud juba lapsepõlves oma isaga väga lähedane. Ühe põhjusena tõi King välja selle, et Schneider pidas oma tütar paksuks. «Ma olin väga-väga raske laps ning mu isa saatis mind kaalulaagrisse. Aga ma jäin seal ühel aastal hätta, sest väänasin hüppeliigese välja ega võtnud kaalust alla,» selgitas King. 

«Ma ei ole isegi huvitatud meie suhete parandamisest, sest ma ei taha temaga seotud olla. Ta ei ole kena inimene,» sõnas King teema lõpetuseks. 

Rob Schneider vastas tütre avaldusele intervjuus Tucker Carlsonile. «Lõbus on olla lapsevanem, kas pole?» alustas Schneider oma vastust. 

Koomik jätkas: «Ma tahan lihtsalt oma tütrele Ellele öelda, et ma armastan teda ja soovin, et oleksin olnud isa, keda sa vajasid. Ilmselgelt ma ei olnud. Loodan, et annad mulle mu puudused andeks. Ma ei taha muud kui seda, et sa oleksid õnnelik. Ma tunnen end kohutavalt, aga ma soovin ka, et sa teaksid, et ma ei võta midagi isiklikult, mida sa ütled.»

@tuckercarlson

Rob Schneider opens up about his strained relationship with daughter, Elle King. See the full interview on Thursday.

♬ original sound - Tucker Carlson

Tagasi üles