UUED ASJAOLUD Matthew Perry surma uurimine viis vahistamiseni (1)

Copy
Mullivannist surnuna leitud Matthew Perry oli enne surma tarvitanud ketamiini. Politsei maadleb küsimusega, kust Perry ketamiini sai.
Mullivannist surnuna leitud Matthew Perry oli enne surma tarvitanud ketamiini. Politsei maadleb küsimusega, kust Perry ketamiini sai. Foto: PHIL McCARTEN

Eelmise aasta lõpus meie seast lahkunud Matthew Perry surma osas on ilmnenud uued asjaolud ning tehtud on ka üks vahistamine, vahendab The Hollywood Reporter. 

Nimelt ilmes lõppenud uurimise käigus, et vähemalt üks isik osales «Sõprade» näitlejale surmava doosi ketamiini hankimises ning ta vahistati Lõuna-Californias neljapäeva hommikul süüdistatuna surmava koguse narkootilise aine hankimises. Hetkel ei ole veel teada, kellega on tegu.

Kriminaaluurimises, mis algatati pärast seda, kui Matthew Perry eelmise aasta oktoobris ketamiini ägeda mõju tõttu suri, küsitleti muuhulgas nii näitleja Brooke Muelleritt kui ka teisi Perry sõpru, et teha kindlaks, kust ja kellelt Perry surmava doosi soetas.

Matthew Perry surnukeha leiti möödunud aasta 28. oktoobril. Perry oli uppunud mullivanni, kuid tema surma ametlikuks põhjuseks loetakse surmavat annust ketamiini, mis põhjustas näitleja südameveresoonkonna ülestimulatsiooni ning kaasuvateks teguriteks südameveresoonkonna haigust ja buprenorfiini regulaarset tarvitamist. 

Arsti sõnul oli Perry verest leitud ketamiini kogus umbes sama, mida kasutatakse üldnarkoosi tegemiseks. 

Pärast tema surma kinnitasid sõbrad, et Perry sai depressiooni vastu ketamiiniravi, ent näitleja viimane raviseanss oli poolteist nädalat enne tema surma. Ametnike sõnul ei leitud Perry süsteemist muid uimasteid.

Tagasi üles