PUUK Pankrotis Kevin Spacey keeldub oma maha müüdud häärberist lahkumast

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Kevin Spacey 5,6 miljonit väärt jõe ääres asuv häärber müüdi 25. juulil oksjonil maha.
Kevin Spacey 5,6 miljonit väärt jõe ääres asuv häärber müüdi 25. juulil oksjonil maha. Foto: AP Photo/Alberto Pezzali, File
  • Pank pani Kevin Spacey luksusliku häärberi laenude katteks müüki.
  • Maja ostis kinnisvarainvestor, kes maksis selle eest vähem kui Spacey seitsme aasta eest.
  • Tõeline puuk: Kevin Spacey ei taha uue ostja sõnul kodust lahkuda.

Tühistatud ja pankrotistunud näitleja Kevin Spacey tõdes juuni alguses Piers Morganile intervjuud andes, et on jäänud kõrvuni võlgadesse ning jääb ilma oma Baltimore'is asuvast kodust. Spacey häärberi ostis eelmisel kuul soodsa hinnaga õnnelk kinnisvarainvestor, kuid tema meelehärmiks keeldub Spacey kodust lahkumast, nagu puuküürnik.

Kinnisvarainvestor Sam Asgari ütles, et ta on pidanud Spacey advokaatidega läbirääkimisi pidama, et veenda näitlejat kodust välja kolima. «Praegu keeldub ta lahkumast,» kostis Asgari. «Ta tahab seal veel kuus kuud elada, ilma et peaks midagi maksma.»

Pank pani Spacey uhke elamise laenude katteks oksjonil müüki. Selle ostis Asgari anonüümselt 3,24 miljoni eest. Müük tõmbas laialdaselt tähelepanu, kuid ostja nimi oli mõnda aega avalikkusele teadmata. Asgaril tuli maja ostes tasuda 100 000 dollari suurune sissemakse. Vaata pilte luksuslikust kodust:

Asgaril pole õnnestunud maja ostmisele järgnenud nädalatel Spacey maja üle võtta, sest näitleja ei taha sealt lahkuda. Juhul, kui eelmine koduomanik, antud juhul Spacey, ei taha kodust lahkuda, ehkki sellele on oksjoni teel leitud uus omanik, peab puugi sunniviisiliselt välja tõstma, kuid enamasti lahkub eelmine omanik vabatahtlikult. Ehkki Asgari väidab, et Spacey kavatseb müüdud koju mõneks ajaks jääda, eitab seda Spacey advokaat Edward U. Lee III.

«Süüdistus ei vasta tõele,» väidab Spacey kaitsja lakooniliselt.

Baltimore'i Patapsco jõe ääres asuvat 836 ruutmeetrist maja on nimetatud Baltimore'i kõige hämmastavamaks koduks. Asgari ütleb, et tõenäoliselt müüb ta maja kellelegi edasi. Spacey maksis selle eest seitsme aasta eest 5,65 miljonit, peaaegu poole rohkem, kui Asgari selle eest oksjonil maksis. Spacey ostis selle kodu, kui mängis tippseriaalis «Kaardimaja» ning see oli tema põhiline elukoht, kui ta seriaalist pärast seksuaalse ahistamise ja väärkohtlemise süüdistusi minema löödi. 

Piers Morgani saates oli Spacey pisarates, kui rääkis kodust ilma jäämisest. «Ma ei tea, kus ma elama hakkan,» kurvastas häbistatud näitleja.

Tagasi üles