Tarantino filmidest tuntud näitleja vahistati koduvägivalla pärast

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Michael Madsen 2015. aastal.
Michael Madsen 2015. aastal. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni

Filmidest «Reservoir Dogs» ja «Kill Bill» tuntud näitleja Michael Madsen vahistati Malibus Los Angeleses, sest näitlejal tekkis füüsiliseks muutunud tüli oma abikaasa DeAnna Madseniga. 

66-aastane Madsen viidi Los Angelese politseijaoskonda kella 1.40 paiku öösel. Politsei kutsuti kohale kodurahu rikkumise pärast. Täiskasvanud naine väitis, et tema abikaasa olevat teda tõuganud ning ta kodust välja lukustanud. Pärast uurimist selgus, et mees on Michael Madsen ning tõugatud naine tema abikaasa DeAnna Madsen. Michael Madsen ja DeAnna Madsen abiellusid 1996. aastal.

DeAnna Madsen ja Michael Madsen.
DeAnna Madsen ja Michael Madsen. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni

Veterannäitleja Michael Madsen on osalenud enam kui 200 filmis, kuid jäänud kõige rohkem meelde Tarantino filmide kaudu. Ta kehastas Tarantino esimeses mängufilmis «Reservoir Dogs» psühhopaatlikku hr. Blonde'i ning «Kill Billi» filmides Uma Thurmani üht vihavaenlast Buddi. Madsenil oli roll ka Tarantino 2019. aasta filmis «Ükskord ammu Hollywoodis».

«Kill Billi» peaosalised Uma Thurman ja Michael Madsen.
«Kill Billi» peaosalised Uma Thurman ja Michael Madsen. Foto: REUTERS/Peter Macdiarmid PKM/DW/AA

Uurimine kestab ja läheb edasi kohtusse. Michael Madsen tasus 20 000 dollari suuruse kautsjoni ning vahi alt. Kui Madsen koduvägivalla eest süüdi mõistetakse, võidakse talle määrata vanglakaristus või nõuda ohvrist eemale püsimist.

Tagasi üles