LOHUTAV Taylor Swift kommenteeris viimaks terroriohu tõttu ärajäänud kontserte

Copy
Taylor Swifti konsert Wimbledoni staadionil.
Taylor Swifti konsert Wimbledoni staadionil. Foto: Scott A Garfitt

Taylor Swift avas viimaks suu, et kõneleda kolmest Viini kontserdist, mis terrorismiohu tõttu ära jäid, vahendab Entertainment Weekly. Muuhulgas sõnas Swift avalduses, et on tänulik, et leinati vaid kontserte, mitte inimelusid. 

Taylor Swift pidi augusti alguses kolmel õhtul andma Viinis kontserdid, kuid need jäeti ära pärast seda, kui eelmisel päeval vahistati Austrias kaks inimest, keda kahtlustati terrorirünnaku planeerimises.

Viimase nädala jooksul on nii mõnedki fännid pettunud, sest Swifti vaikus oli kurdistav. Kuigi Swifti Taylor Nationi sotsiaalkontodel jagati edasi kontserdi promootori Barracuda Musicu avaldust, milles teatati kontsertide tühistamistest, ei kommenteerinud laulja ise olukorda, mis fänne häiris.

Nüüd sai Taylor Swifti «The Eras Tour» teisipäeval Londonis lõpu ning Swift tegi Instagramis viimaks kokkuvõtte, kus ta muuhulgas kommenteeris ka ärajäänud kontserte.

«Oleme ametlikult tõmmanud kokku «The Eras Touri» Euroopa etapi. See tõi endaga kaasa kõige kirglikumad rahvahulgad, kellele ma kunagi mänginud olen,» alustas Swift oma postitust.

Seejärel tänas Swift oma meeskonda ja kaasesinejaid, misjärel kommenteeris ta viimaks Viini kontserte. «Londonis laval olemine oli tõeline emotsioonide virrvarr. Viini kontsertide ärajäämine oli laastav ning tühistamise põhjus täitis mind uue hirmu ning tohutu süütundega, sest oli nii palju inimesi, kes olid plaaninud neile kontsertidele tulla. Samas olen ka väga tänulik ametivõimudele tänu kellele me leinasime kontserte, mitte elusid,» jätkas Swift. 

Tagasi üles