ÜHE TEEKONNA LÕPP «Top Geari» Clarkson, Hammond ja May ühinevad viimaseks ühiseks reisiks

Copy
Populaarse reisisaate «The Grand Tour» viimases saates ühinevad Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May viimaseks ühiseks reisiks ning sõidavad Zimbabwesse.
Populaarse reisisaate «The Grand Tour» viimases saates ühinevad Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May viimaseks ühiseks reisiks ning sõidavad Zimbabwesse. Foto: Amazon Prime / Seriaalikaader

«Top Gear'i» tegijate Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May saade «The Grand Tour» saab lõpu, vahendab Variety. Viimane episood peaks eetrisse jõudma septembri keskel.

Populaarne reisisaade «The Grand Tour» saab lõpu ühekordse erisaatega «The Grand Tour: One for the Road», mis jõuab vaatajateni 13. septembril. Erisaates ühinevad Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May viimaseks ühiseks reisiks ning sõidavad Zimbabwesse. 

«Meeste viimane seiklus viib nad Zimbabwesse Lancia Montecarlo, 3-liitrise Ford Capri ja Triumph Stagiga. See on vapustav maanteeretk läbi looduskaunite ja väljakutseid pakkuvate maastike kuni emotsionaalse lõpuni välja,» seisab episoodi lühikokkuvõttes.

Briti autoseriaali «The Grand Tour» avaepisood jõudis eetrisse 2016. aastal ning tõi taaskord kokku Clarksoni, Hammondi ja May pärast seda, kui maailmakuulus autosaade «Top Gear» lõpu sai, sest Clarkson vallandati produtsendi löömise tõttu. Peagi pärast Clarksoni vallandamist järgnesid Hammond ja May. 

James May ütles tänavu mais, et kolmik on koos seigelnud palju kauem, kui arvati. «Oleme seda teinud peaaegu 22 aastat. Kui ma 2003. või 2004. aastal sellega tegelema hakkasin, arvasin, et see kõik on natuke naeruväärne, võib-olla kestab see paar aastat. Aga siin me oleme, hallid ja longus. Ja me alles nüüd lõpetame. See on üsna tähelepanuväärne,» sõnas May. 

Tagasi üles