VIDEO «Marveli» kangelane üllatas 70 000 fänni erilise muusikalise etteastega

Copy
Näitleja Chris Hemsworth õppis trumme mängima oma telesaate «Limitless With Chris Hemsworth» jaoks.
Näitleja Chris Hemsworth õppis trumme mängima oma telesaate «Limitless With Chris Hemsworth» jaoks. Foto: REUTERS / Mario Anzuoni / Scanpix

Chris Hemsworth, kes kehastab «Marveli» universumis Thori, üllatas 70 000 Ed Sheerani fänni erilise muusikalise etteastega, vahendab The Hollywood Reporter. 

Nimelt sai 70 000 Ed Sheerani fänni olla ainulaadse hetke tunnistajaks, kui Chris Hemsworth astus Rumeenias koos Ed Sheeraniga lavale, et trumme mängida. Eriline hetk, kusjuures Hemsworthi jaoks esimene sarnane, jäädvustati näitleja National Geographicu ja Disney+ originaalseriaali «Limitless With Chris Hemsworth» teise hooaja jaoks. 

Ehkki episood jõuab ametlikult vaatajate ette alles 2025. aastal, on lühike klipp jõudnud nii Ed Sheerani TikToki kui ka Instagrami lehele. Sheeran avaldas videos, et Chris Hemsworth õppis trumme mängima spetsiaalselt Ed Sheerani kontserdi jaoks.

Lugu, mida Rumeenia kontserdil koos mängiti, oli Sheerani megahitt «Thinking Out Loud». Mäletatavasti võttis Ed Sheeran ise laulu muusikavideo jaoks kümmekond kilo alla ning õppis tantsima, nii et võib öelda, et lisaks megahiti staatusele on laulul ka palju potentsiaali midagi uut õpetada.

Avaldatud klipis sõnab Sheeran, et idee tuli Hemsworthilt. «Hemsworth saatis mulle meili, et teeb dokumentaalfilmi kognitiivsest tervisest ja pilli õppimise eelistest vaimsetele võimetele. Ja siis ta tuli mulle külla ja õppis trumme mängima,» sõnab muusik. 

Vaata videost, kuidas Hemsworthil trummimäng välja tuli:

Tagasi üles