MIS JUHTUS? Slipknoti liige sattus tõsiste põletushaavadega haiglasse

Copy
Kelly Osbourne ja Slipknoti liige Sid Wilson.
Kelly Osbourne ja Slipknoti liige Sid Wilson. Foto: EPA/CAROLINE BREHMAN/Scanpix

Slipknoti liige Sid Wilson sattus tõsiste põletushaavadega haiglasse, annab Sid Wilson ise oma sotsiaalmeedia kontodel teada, vahendab Independent. Muusiku sõnul on temaga siiski kõik korras.

 47-aastane Slipknoti DJ ja klahvpillimängija Sid Wilson jagas oma Instagrami kontol, et viibib raskete põletushaavadega haiglas pärast seda, kui sattus oma Iowa osariigis asuvas farmis plahvatusse.

Instagrami videos lamas Wilson haiglavoodis, samal ajal kui meditsiinitöötajad tohterdasid põletushaavu tema näol ja kätel.

«Tere kõigile! Minuga on kõik korras, aga ma sattusin plahvatusse. Mul on tõsised põletushaavad näol ja kätel,» rääkis muusik videos. Ta lisas, et lisaks pindmistele vigastustele on ta lasknud teha ka mitmeid röntgenpilte oma rindkerest, et veenduda, et ta poleks midagi ohtlikku sisse hinganud.

«Tere kõigile, mu näos oli plahvatus. Minuga on muidu kõik korras, kuid mul on tõsised põletushaavad näol ja kätel,» rääkis muusik videos.

Teadaolevalt sai Wilson vigastada, kui kodufarmis eelmisel õhtul põletatud lõkkejäänused uuesti süttisid ning ootamatult plahvatasid.

«Tegelikult läheb mul kõik hästi, kutid! Mind ei huvita, mida ma selleks tegema pean või kui kaua selleks kulub – tuuril näeme!» lohutas Wilson fänne. Ka Slipknot kinnitas, et eeldatavasti liitub Wilson nendega juba järgmisel nädalal Oklahomas.

Ühes Wilsoni üles laetud videos on näha ka Wilsoni kallimat Kelly Osbournei. 

«Sellepärast ei tohigi prügi põletada. Ta (Sid - toim.) pani end sõna otseses mõttes põlema!» sõnas Osbourne. Naine jagas ka videot nende ühisest lapsest, kes haiglapõrandal mängis. 

Tagasi üles