BOSS ON VÄSIMATU Bruce Springsteen pensionile minemisest: ma pole mingi loobuja!

Copy
Bruce Springsteen & the E Street Band Stockholmis.
Bruce Springsteen & the E Street Band Stockholmis. Foto: Magnus Lejhall/TT

74-aastane Bruce Springsteen, kes hetkel Põhja-Ameerikas tuuritab ning suvel ka Euroopas kontserte andis, räägib esmakordselt tulevikuplaanidest ja sellest, millal on oodata hüvastijätutuuri, vahendab Independent. 

74-aastane rokiikoon, kes praegu tuuritab koos oma kauaaegse taustabändiga, adresseeris esmakordselt spekulatsioone, justkui võiks tema järgmine tuur olla hüvastijätutuur. 

«Ma olen seda asja juba 50 kuradima aastat ajanud ja ma ei ole loobuja!» teatas Springsteen hiljutises videos, mis võeti üles Philadelphia kontserdil. «Ma ei kavatsegi mingit hüvastijätutuuri teha, see kõik on bulls***, Jumal hoidku! Ei hüvastijätutuuridele!»

«Millega ma peaksin hüvasti jätma? Tuhandete inimestega, kes karjuvad igal õhtul mu nime? Jah, kindlasti ma tahan sellest loobuda,» sõnas Springsteen sarkastiliselt. 

Alles mai lõpus pidi Springsteen üsna mitmed kontserdid arsti korraldusel vahele jätma. Siis toodi põhjuseks häälepaeltega seotud probleemid. Ent see polnud sugugi esimene kord, kui Bruce Springsteen oli sunnitud kontserte tervislikel põhjustel edasi lükkama.

Möödunud aasta septembris lükkusid edasi paar Põhja-Ameerika turnee kontserti, sest Springsteen vaevles peptilise haavandi käes. Muusik andis ärajäänud kontserdid selle aasta alguses, ent on sellest ajast alates vahelduva eduga vaevelnud hääleprobleemide käes.

Tagasi üles