ARVUSTUS Suhtestaatusega on... pisut keeruline

Copy
Peter Quilteri kirjutatud ja Anne Velti lavastatud suvine kömöödia «Duetid» äratab publikuhuvi juba näitlejate valikuga – Merle Palmiste ja Raivo E. Tamm.
Peter Quilteri kirjutatud ja Anne Velti lavastatud suvine kömöödia «Duetid» äratab publikuhuvi juba näitlejate valikuga – Merle Palmiste ja Raivo E. Tamm. Foto: Kalev Lilleorg

Ajateatri kergemas kuues suvelavastus «Duetid» laseb Anija mõisa aidahoones meeleheitel läbi naeru kõlada. Ootuspärase ajarännaku asemel tuuakse vaatajani paarisuhte eksistentsiaalne pool.

«Duetid» koosnevad neljast osast, sama palju on publiku ees ka suhetega kimpus paare, kes püüavad omal moel toime tulla rahutuse, ängi, petmise, üksinduse ja vananemise hirmuga, olles veendunud, et õnnelikuks saamine on võimalik suuresti üksnes kellegagi koos. Abielu, kooselu, sõprus või siis, kui koos elada ei suuda, aga ikkagi on hea tajuda, et kusagil on keegi olemas – kuidas iganes me kooseksisteerimist ka ei nimetaks, «Duettides» avaldub neist kõigist midagi.

Peter Quilteri «Duetid»

Lavastaja Anne Velt, kunstnik Killu Mägi, kostüümikunstnik Jana Volke-Valk, valguskunstnik Terje Kähr, muusikaline kujundaja Madis Muul.

Osades Merle Palmiste ja Raivo E. Tamm

Esietendus 12. juulil 2024 Anija mõisas

Etendused veel KUMU auditooriumis 26. ja 27. oktoobril ning 17. novembril

Tagasi üles