JULM NALI Linkin Park kiusab tulihingelisi fänne

Copy
Mike Shinoda Linkin Parkist esinemas kontserdil Linkin Park & Friends Celebrate Life in Honor of Chester Bennington.
Mike Shinoda Linkin Parkist esinemas kontserdil Linkin Park & Friends Celebrate Life in Honor of Chester Bennington. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/Scanpix

Linkin Park lükkas pühapäeval oma kodulehel käima loenduri, mis jõudis eile õhtul nulli. Oodatud avalduse asemel ootas fänne ees aga tohutu pettumus, vahendab The Mirror.

Nimelt jäi osadele fännidele mulje, et Linkin Park tegi loenduriga nende kulul julma nalja. 

Armastatud rokkbänd Linkin Park laadis pühapäeval oma kodulehele üles taimeri, mis loendab sekundeid. Kui ülekande alguses oli ekraanil ees 100 tundi, siis 28. augusti õhtul jõudis loendur nulli. YouTube vahendusel elas loenduri viimastele sekunditele kaasa üle 50 000 fänni, kes kõik tunnevad nüüd, et nende lemmikbänd on neid reetnud, sest loenduri lõppedes ei juhtunud... mitte midagi. 

Kui taimer oli nulli jõudnud, jätkas sama loendur sekundite lugemist, kuid seekord ülespoole, mis jättis fännid segadusse. «See on ainult aja küsimus...» postitas ansambel õige varsti uue õrritaja, kust oli ka näha hetke, mil loendur nulli jõudis.

Ehk fännid, kes ootasid uudist taasühinemisest, jäid pika ninaga. 

Olukord ei ole aga täiesti lootusetu, sest ansambel on X-is teinud uue postituse, kus kutsub fänne osa saama millestki suurest 5. septembril, mis on fännid veel suuremasse segadusse ajanud.

Lisaks on osa Linkin Parki fänniklubisse kuuluvaid muusikasõpru saanud meili, mis annab teada, et 5. septembril toimub Los Angeleses mingi Linkin Parkiga seotud sündmus, millest on valitud osa saama hulk juhuslikke fänne. 

Selle aasta alguses hakkasid levima kuuldused, et Linkin Park võib 2025. aastal naasta ning bändi elusolevad liikmed otsivad aktiivselt lauljat, kes Benningtoni asendada võiks. Lisaks tuli ilmsiks, et agentuur, millega Linkin Park koostööd on teinud, on hakanud Linkin Parki nimel vastu võtma pakkumisi festivalidelt.

Linkin Parki kitarrist Mike Shinoda kommenteeris Linkin Parki taasühinemise ümber käivaid kuulujutte aprillis. Shinoda ütles toona, et kui bändil peaks midagi öelda olema, tehakse seda LinkinPark.com kaudu. «Kuulujutud on alati liikvel ning inimesed küsivad alatihti, mis bändist edasi saab. Parim vastus, mis ma kellelegi anda saan, on, et kui meil on teile midagi öelda, siis me ütleme seda,» sõnas Shinoda. 

Tagasi üles